Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) koers test onderzijde opwaartse driehoek, gaan we verdere dalingen zien?

De afgelopen 24 uur steeg de bitcoin (BTC) koers weer iets nadat het eergisteren een low bereikte van $11.102. Bitcoin lijkt nu echter de stijgende trendlijn waar het eerder doorheen zakte te hebben getest aan de onderzijde. Gaat dit leiden tot verdere dalingen?

Bitcoin (BTC) test trendlijn en zakt terug

De bitcoin koers steeg in de afgelopen 24 uur terug en kon zo een high bereiken van $11.539 op cryptocurrency exchange Coinbase. Dit is het prijspunt waar de stijgende trendlijn van een opwaartse driehoek, en de 50-uurs Moving Average (MA) zich op dit moment bevinden.

- Advertentie -

Bitcoin daalde na het testen van deze lijnen weer wat terug en bereikte zodoende een uur geleden de support bij $11.300. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $11.393 op Coinbase. De komende uren zullen spannend worden om te zien of bitcoin weer door deze support heen zakt of dat de koers stand kan houden.

Zakt bitcoin alsnog door dit prijsniveau dan zou dit een voorteken kunnen zijn voor verdere dalingen. Dan zou de BTC koers namelijk uit een stijgende driehoek zijn gezakt de de stijgende trendlijn van deze formatie hebben getest, waarmee een definitieve uitbraak naar beneden aannemelijk is. De komende uren wordt mogelijk al duidelijk wat de richting zal worden!

top 10 toont geen grote schommelingen, chainlink (LINK) stijgt weer hard

Binnen de top 10 cryptocurrencies bedragen de stijgingen en dalingen over het algemeen minder dan een procent, waarmee de meeste altcoins vergelijkbare koersbewegingen maken als die van bitcoin op dit moment.

Een altcoin valt echter op. chainlink (LINK) kan namelijk als enige hard stijgen. De nummer 5 crypto staat 5,2% in het groen en is nu $15,33 waard. De altcoin presteert de afgelopen tijd goed en steeds meer investeerders lijken een graantje mee te willen pikken door hun bitcoin of altcoins zo nu en dan om te zetten in LINK, wat leidt tot deze stijgingen.

Al met al kwam er een kleine $2 miljard aan waarde in de cryptomarkt bij. De bitcoin dominantie, het aandeel van bitcoins marktkapitalisatie in het totaal, zakt weer iets terug en staat op 59%.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.366,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.366,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...