Kevin Schijven Kevin Schijven
22/12/2019 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/12/2019 15:45

Bitcoin (BTC) naar $250.000, aldus Brian Kelly en Tom Lee tijdens CNBC's Fast Money

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin (BTC) naar $250.000, aldus Brian Kelly en Tom Lee tijdens CNBC's Fast Money

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Bitcoin (BTC) kan de komende jaren wellicht naar $250.000 stijgen. Dat zeggen een aantal bekende bitcoin bulls tijdens een aflevering van CNBC’s Fast Money op 20 december.


Brian Kelly, CEO van BKCM en vaste gast bij Fast Money, spreekt met Thomas Lee, medeoprichter van Fundstrat Global, over de mogelijkheid dat de grootste cryptocurrency op de markt naar maar liefst $250.000 kan stijgen en wellicht al tegen het eind van volgend jaar.
Kelly zegt dat als het huidige patroon zich doorzet de kans dat deze voorspelling uitkomt groot is:

Het klinkt misschien bizar, maar het zou niet buiten wat bitcoin voorheen al heeft gedaan vallen.

Als Bitcoin gewoon dit patroon vasthoudt, en dit is een normale analyse die mensen op alle soorten activaklassen uitvoeren, is de top van dat kanaal ongeveer $200.000 tot $250.000.

Aldus Kelly die de prijsvoorspelling van miljardair en durfkapitalist Tim Draper citeert. Draper voorspelde onlangs ook een prijs van $250.000 voor bitcoin. Hij zei toen dat hij zijn voorspelling niet op het bekende stock-to-flow model baseert van Plan B. Kort daarvoor zei hij dat een van de redenen voor de stijging het Lightning Network zal zijn.
Kelly meldt ook dat hij het eens is met Draper over de goudmarkt en dat bitcoin wellicht een aandeel van die markt zal overnemen:

Ik denk dat Tim Draper denkt, en ik deel zeker een aantal van zijn opvattingen, dat bitcoin een marktaandeel van goud gaat pakken.

Mocht bitcoin ook daadwerkelijk naar $250.000 stijgen dan zou de marktkapitalisatie ook van $130 miljoen naar $4,5 biljoen stijgen, wat meer dan de helft is van de totale marktwaarde van goud.
Tone Vays, een beruchte bitcoin bear, meldt echter dat de aflevering van CNBC hem juist nog meer bearish heeft gemaakt over de koers:


Josh Rager, cryptohandelaar en adviseur bij Glassnode, meldt dat ondanks de eerdere opleving, waarmee bitcoin meer dan $1.000 in waarde wist te stijgen, nog steeds in een downtrend zit:
https://twitter.com/Josh_Rager/status/1208488515840950273
Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Het wordt volgens David mogelijk tijd om toe te slaan!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie