Kevin Schijven Kevin Schijven
14/11/2019 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2019 07:00

Tim Draper: Bitcoin (BTC) naar $250.000 tegen 2023 vanwege Lightning Network

Nieuws
Tim Draper: Bitcoin (BTC) naar $250.000 tegen 2023 vanwege Lightning Network

Bitcoin (BTC) kan stijgen naar maar liefst $250.000 tegen 2023 met behulp van het Lightning Network, zegt Tim Draper, de bekende durfkapitalist en bitcoin-bull, tijdens de Malta AI & Blockchain Summit.


Tijdens het evenement herhaalt Draper zijn eerdere voorspelling van $250.000 voor bitcoin:

Ik denk dat betalingsverwerkers voor bitcoin echt de deuren wagenwijd zal opengooien. Ik geloof nog steeds dat bitcoin naar $250.00 zal gaan tegen 2022 of 2023.

Draper is ervan overtuigd dat bitcoin niet meer alleen als een oppotmiddel gebruikt zal worden zodra betaalmethodes als de Lightning Network en OpenNode het mogelijk zullen maken om bitcoin ook daadwerkelijk uit te geven:

Het is vanwege Lightning Network en OpenNode en misschien anderen die het ons mogelijk gaan maken ​​om Bitcoin zeer vrij en snel uit te geven, zodat het niet alleen een waarde opslag is, maar het kan ook worden gebruikt voor microbetalingen, het gebruikt kan worden voor de detailhandel, het overal gebruikt kan worden.

Het Lightning Network is een extra layer voor de blockchain van bitcoin waardoor transacties off-chain uitgevoerd kunnen worden. Dat zorgt ervoor dat transacties een stuk sneller en goedkoper kunnen.
Momenteel kan bitcoin op zichzelf maar 7 transacties per seconde (TPS) aan, waardoor het niet bepaald geschikt is om massaal betalingen uit te voeren zoals grote betalingsverwerkers als Visa en Mastercard. Het Lightning Network kan daar dus verandering in brengen.
Draper werd bekend in de cryptocurrency-wereld toen hij in 2014 voor $18 miljoen 29.656 in beslag genomen bitcoin kocht op een veiling. Vandaag de dag zouden deze bitcoins $260 miljoen waard zijn. Als laatst voegt hij nog toe:

Ik denk op de lange termijn dat de prijs wellicht naar de miljoenen kan stijgen.

Vorige maand stelde Draper dat bitcoin mensen bevrijdt en de potentie heeft om overheden te transformeren door een naadloze wereldwijde economie mogelijk te maken.
Onlangs voorspelde Bobby Lee, oprichter van cryptocurrency-exchange BTCC, dat bitcoin naar $1 miljoen zal stijgen binnen 9 jaar. Changpeng Zhao, CEO van Binance, voorspelde vorige week $16.000 “binnenkort” voor bitcoin en Plan B, bekend van het stock-to-flow­ model, had het onlangs over $100.000 eind 2021.
Crypto Insider David heeft weer een gloednieuwe technische analyse online staan! Lees zijn wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse, dit keer met de titel “De stier komt eraan!”, nu!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt
Bitcoin bullmarkt voorbij? Voorspeller van 2018 crash waarschuwt voor top
Peter kocht 's werelds eerste
Peter kocht ’s werelds eerste “Bitcoin Lamborghini” voor slechts €106
Advertentie