Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bobby Lee van BTCC exchange: bitcoin (BTC) binnen 9 jaar naar $1 miljoen

Bobby Lee, oprichter van cryptocurrency-exchange BTC China (BTCC), schrijft 10 november op Twitter dat hij verwacht dat de prijs van bitcoin (BTC) naar maar liefst $1 miljoen zal stijgen.

Goud staat vandaag op ongeveer $8 biljoen, wat 50 keer de waarde is van bitcoin.

Ik voorspel dat de “flippening” binnen 9 jaar zal gebeuren en dat BTC voorbij $500.000 zal schieten.

En met al het geld dat wereldwijd gedrukt wordt, zal bitcoin zeer waarschijnlijk meer dan $1 miljoen waard zijn!

- Advertentie -

Aldus Bobby Lee, de broer van Charlie Lee, oprichter van litecoin (LTC). Volgens Lee zou bitcoin tegen 2028 meer waard kunnen zijn dan de goudmarkt. Hij baseert zijn voorspelling op het feit dat de aankomende drie halvings bitcoin uiterst schaars zullen maken:

Bitcoin is ontworpen om in de loop van de tijd SUPER waardevol te zijn.

In de eerste 10 jaar waren er slechts twee halvings van block rewards, maar de komende 10 jaar zijn er drie (dat is 50% meer)!

Tegen het 20e jaar zal de dagelijkse nieuwe productie slechts ongeveer 255 BTC zijn, een jaarlijkse inflatie van minder dan 0,5%. Dat is schaarser dan goud!

Vanochtend was op Crypto Insiders al te lezen dat volgens Lee de bitcoin-koers zich in cycli beweegt en dat de prijs elke cyclus verder omhoog brengt. Tevens kondigde hij een nieuwe hardware wallet aan: Ballet.

Plan B, ontwerper van het populaire stock-to-flow model, deed onlangs een dergelijke voorspelling gebaseerd op de aankomende halving. Hij zei dat ongeveer anderhalf jaar na de volgende halving, dus rond kerst 2021, bitcoin naar $100.000 zal stijgen. Echter zei hij dat zjin model minder accuraat zal worden na de komende twee tot drie halvings.

In september schreef Plan B waarom hij denkt dat de aankomende halving van bitcoin meer effect zal hebben op de koers dan de afgelopen halving van litecoin. Deze vond plaats in augustus en de verwachting was dat het voor een koersstijging zou zorgen maar die bleef uiteindelijk uit.

Een aantal analisten stelden onlangs op Twitter dat de aankomende halving van bitcoin wellicht de “meest dramatische” tot nu toe zal zijn.

Changpeng Zhao (CZ), CEO van cryptocurrency-exchange Binance, denkt dat bitcoin “binnenkort” al naar $16.000 gaat stijgen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.776,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.822,20 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.830,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.844,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€10.993,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.993,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.776,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.822,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.830,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.844,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...