Roy van Krieken Roy van Krieken
03/07/2021 19:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/07/2021 19:04

Bitcoin (BTC) over? Koop deze villa van $65 miljoen in het luxe Beverly Hills

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin (BTC) over Koop deze villa van $65 miljoen in het luxe Beverly Hills

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Steeds vaker en vaker komt het nieuws naar buiten dat vastgoed te koop staat en dat er kan worden betaald met cryptocurrencies. Vaak gaat het om luxe appartementen of huizen van rijke crypto-fanaten. 

Zo zette beroemde Franse DJ, David Guetta, onlangs zijn luxueuze appartement aan de kust van Miami te koop voor ethereum (ETH), of bitcoin (BTC). Dit appartement had een marktwaarde van een luttele $14 miljoen.

Het record van een pand dat verkocht is voor digitale valuta staat op dit moment op $22,5 miljoen. Vorige maand werd dit penthouse, dat eveneens in Miami te vinden is, aan een anonieme koper verkocht. Deze deal werd volledig in cryptocurrencies betaald. 

Bitcoin’s netwerk verbreekt nieuwe records na enorme prijsstijging
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Beverly Hills aan zet om record over te nemen

Nu staat er in de exclusieve stad Beverly Hills een stuk vastgoed te koop voor maar liefst $65 miljoen. Ook hier gaat de verkoper akkoord met betaling in met cryptocurrencies. In dit geval bitcoin. Mocht het pand daadwerkelijk betaald worden met bitcoin dan zal deze deal het record dat in Miami werd gezet overnemen.

$65 miljoen dollar is omgerekend naar de huidige marktprijs van bitcoin zo’n 1950 bitcoins. 

Volgens de makelaar van het pand, Aaron Kirman, zijn de huidige eigenaars van de villa enorm geinteresseerd in cryptocurrencies. Het is om deze reden dat zij dan ook betaling in bitcoins accepteren.

“Crypto is iets waar de verkopers enorm in geïnteresseerd zijn en het is een groeiende beweging waarvan ik geloof dat het geïncorporeerd gaat worden in de vastgoedsferen”

Opmerkelijk aan deze opmerking is het vertrouwen van Kirman dat de inmenging van cryptocurrencies in de vastgoedmarkt alleen maar zal groeien. Hij stelt dat steelds meer vastgoedbedrijven digitale activa liever hebben dan fiat valuta. Daarnaast stelt hij dat crypto transacties binnen de vastgoedwereld nog nooit zo veel voorkwamen als nu.

De villa, die de naam Elementi heeft gekregen, heeft zeven slaapkamers, een olympisch zwembad, een thuisbioscoop, sportschool en zelfs een wellness centrum. De toekomstige eigenaar van de luxe villa zal in ieder geval niets tekort komen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie