Timo Bult Timo Bult
13/04/2021 12:16 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/04/2021 12:16

Bitcoin (BTC) prijsverwachting van Celsius Network CEO: ‘We eindigen het jaar rond $100.000’

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin (BTC) prijsverwachting van Celsius Network CEO We eindigen het jaar rond $100.000

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Bitcoin (BTC) kan nog een stuk verder stijgen, dat is de bitcoin prijs verwachting van Celsius Network CEO Alex Mashinsky. Hij verwacht dat onder andere de beursnotering van crypto exchange Coinbase bij zal dragen een een positieve beweging.

Celsius Network is een leenplatform waarmee gebruikers crypto aan elkaar kunnen uitlenen en jaarlijks rendement kunnen verdienen. De Celsius app dient gelijk als een wallet. Voor deze wallet ontving het onlangs een mooie prijs.

In een interview met Kitco News zegt Mashinsky dat bitcoin voor hem niet echt een betaalplatform is waarmee gebruikers in winkels kunnen betalen. Voor hem, en voor velen, is bitcoin een opslag van waarde zoals goud dat is. Toch zegt hij dat het gebruik van bitcoin als betaalmiddel wel toeneemt.

Een aantal andere factoren kunnen volgens de CEO de BTC prijs verder omhoogdrijven. Een daarvan is de beursnotering van Coinbase, een onderwerp dat John van Meer gisteren tevens besprak in zijn koersvideo. De Celsius Network CEO zei hierover het volgende:

“Coinbase gaat volgende week naar de beurs. Ik denk dat er miljoenen mensen zullen zijn die als ze het in het nieuws horen, ze allemaal hun hoofd krabben en denken dat ze de mogelijkheid zijn misgelopen of dat ze er juist meer in zullen stoppen en meer bitcoin kopen. Ik denk dat we een kleine pauze hebben nu. Ik zei dat ik ons helemaal naar $160.000 zie gaan, maar ik verwacht dat we het jaar onder $100.000 eindigen of op $90.000 tot $100.000. Er is dus nog steeds veel groeipotentieel, maar ik zie Bitcoin hoger gaan,”

Afgelopen weekend deelde crypto exchange Kraken ook al een interessante prijsverwachting. Door historische prijsdata te vergelijken, maakte Kraken een schatting dat bitcoin misschien wel naar $209.000 kan stijgen. Lees hier meer over Krakens bitcoin prijsverwachting.

Met prijsverwachtingen moet men uiteraard altijd voorzichtig omgaan. Uiteindelijk weet niemand wat de koers precies gaat doen.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie