Home Nieuws Altcoin nieuws Bitcoin (BTC) sterk boven de $4.000, altcoins bullish; einde crypto winter?

Bitcoin (BTC) sterk boven de $4.000, altcoins bullish; einde crypto winter?

Gisteren zagen we eigenlijk alleen maar rode cijfers, met alle top 10 cryptocurrencies licht in de min. De top 10 lijkt deze dalingen op dit moment weer goed te maken waardoor een nieuwe bullish prijsbeweging weer tot de mogelijkheden behoort. In dit artikel kijken we kort naar koersen van bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), Stellar (XLM) en TRON (TRX).

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC) wist vorige vrijdag knap boven die belangrijke psychologische grens van $4.000 uit te breken. BTC handelt sindsdien in een krappe prijsrange, iets wat in het verleden vaak leidde tot een scherpe daling van de koers. Het volume is nu echter op een belangrijk punt aangekomen. Het is aannemelijk dat het volume zal gaan stijgen wat kan leiden tot meer volatiliteit.

- Advertentie -

Op dit moment is bitcoin (BTC) $4.129,70 waard op Bitfinex. Zowel op de dagelijkse als de 4-uurs grafiek zit de koers in een stijgend trendkanaal, met de volgende resistance op $4.250. Deze resistance is het hoogste prijsniveau van dit jaar, welke de koers eind februari aan wist te tikken. Een belangrijk support niveau dat traders in de gaten moeten houden in het geval dat de koers toch weer onderuit gaat ligt op $3,939.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin cash (BCH) wist het resistance niveau op $165 te bereiken maar de bulls wisten de koers hier niet doorheen te drukken. Sindsdien is BCH teruggezakt naar support op $158. De koers kaatste hier vanaf en steeg vervolgens weer naar op dit moment $160,91. De volgende belangrijke resistances liggen op $165 en $170. Het zal de komende uren gaan blijken of de bulls het voor kunnen elkaar krijgen deze resistances te doorbreken.

Stellar (XLM)

Stellar (XLM) wist deze week knap boven de $0,1100 te kruipen en is op dit moment $0,1116 waard. XLM consolideert nu iets en lijkt zich op te maken voor een verdere stijging. Belangrijke prijsniveaus om in de gaten te houden zijn op dit moment $0,1150 en $0,1160.

TRON (TRX)

TRON (TRX) is op dit moment $0,0229 waard waarmee het dus weer boven de support op $0,0220 komt. Op dit moment is er niet heel veel ruimte voor TRX voor een verdere koersstijging, met een belangrijke resistance op $0,230. Daar zullen de bears weer om de hoek komen kijken. Op dat moment is de support op $0,0220 belangrijk van waar de koers mogelijk verder kan gaan stijgen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.592,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.659,45 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.662,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.669,13 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.720,64 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Magische grens in zicht

Wat is dat toch met die psyche van de mens? Keer op keer, als de koers van bitcoin support lijkt te vinden, stappen ze...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.