Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) ‘True Range Percentage’ bereikt laagste punt ooit, analisten verwachten grote move

Bitcoin (BTC) is rond het prijsniveau van $9.100 de afgelopen tijd erg stabiel gebleken. De BTC koers hangt al weken rond dit niveau en lijkt moeite te hebben met het bepalen van een richting. De consolidatiefase van de cryptocurrency is door de afgelopen maanden heen nauwer geworden, aangezien er eerder werd gehandeld tussen het niveau van $9.000 en $10.000.

De niveaus waartussen bitcoin nu beweegt liggen dichterbij elkaar. Op dit moment is dat ongeveer tussen $9.000 en $9.300. Elke poging hierboven of onder uit te breken was tevergeefs. Analisten voorspellen echter dat deze niveaus op de korte termijn doorbroken zullen worden. Dit aangezien het “True Range Percentage” van bitcoin op het laagste niveau ooit is.

- Advertentie -

Op het moment van schrijven wordt bitcoin voor $9.181 verhandeld. Dit is ongeveer gelijk aan het niveau waar bitcoin de afgelopen paar dagen voor verhandeld werd.

Mohit Sorout, een van de oprichters van Bitazu Capital, heeft zich uitgesproken over het laagste gemeten True Range Percentage ooit in een recente tweet, verwijzend naar de onderstaande grafiek die het ongekende karakter van de huidige consolidatiefase van bitcoin laat zien.

“Deze maand blijkt er een te zijn met de laagste True Range in de gehele prijsgeschiedenis van BTC gedurende tien jaar,” legde hij uit.

Deze zijwaartse actie kan vergeleken worden met een veer die oprolt – hoe langer deze oprolt, hoe groter de volgende beweging zal zijn. Een andere analist, Josh Olszewicz, verwacht dat het huidige handelsbereik van bitcoin zal veranderen omdat de crypto een enorme beweging gaat maken.

“BTC: Historisch gebrek aan volatiliteit zet door. We worden nooit zo krap zonder grote move als resultaat. Geniet van de onvermijdelijke rit,“ zei hij terwijl hij naar de onderstaande grafiek wees.

Het is zeer waarschijnlijk dat wat de reactie van bitcoin is op de grenzen van zijn macro-handelsbereik van $9.000 en $10.000, handelaren zal helpen met het beslissen van een richting.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.394,73 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.394,73 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...