Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bitcoin (BTC) whale: ‘Massa-extinctie van shitcoins voor volgende bitcoin rally waarschijnlijk’

De cryptomarkt bestaat uit een grote hoeveelheid cryptocurrencies. Daarvan is bitcoin (BTC) sinds de opkomst van deze markt de absolute grootste met op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van $166,9 miljard. Toch zijn er zo nu en dan schommelingen waar te nemen waarbij bitcoin soms een deel van zijn dominantie inlevert, of juist nog dominanter wordt. Volgens een bekende whale zullen veel altcoins voor de volgende bitcoin rally echter eerst flink terugzakken.

De whale, Joe007 genaamd, kreeg op Twitter de vraag voorgeschoteld wat hij verwacht van een mogelijk nieuw altseason, of altseizoen, een periode waarin altcoins veel stijgen en bitcoin een deel van zijn dominantie inlevert. Joe007 was hier duidelijk over, veel altcoins zullen het niet redden:

Mijn mening is dat een shitcoin massa-extinctie waarschijnlijk vooraf zal gaan aan de volgende Bitcoin-rally. Maak ervan wat je wilt.

- Advertentie -

Joe007 is een bekende whale met grote hoeveelheden bitcoin in bezit. Zo zou hij in sommige maanden miljoenen dollars winst hebben gemaakt met slimme bitcoin trades. Toch zijn niet veel mensen blij met whales, zij hebben namelijk een behoorlijke invloed op de prijs. Desalniettemin is de mening van Joe007 interessant en heeft het wellicht enige waarde.

Een aantal ontwikkelingen omtrent het Bitcoin-netwerk zouden de stelling van Joe007 kunnen onderbouwen. Zo is de waarde van de dagelijks verstuurde bitcoin in het tweede kwartaal gestegen naar gemiddeld 2 miljard dollar per dag.

En dat is nog niet alles. Het aantal dagelijks actieve wallets is namelijk tot een tweejaarlijks hoogtepunt gestegen, blijkt uit gegevens van Santiment. Ten slotte bereikte ook het aantal dagelijks nieuw aangemaakte wallets een hoogtepunt. Dergelijke ontwikkelingen kunnen een positief signaal zijn aangezien meer traders de markt lijken te betreden en de activiteiten toenemen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.171,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.171,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...