Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Bitcoin (BTC) zal $100.000 bereiken en alles in zijn weg vernietigen’

Max Keizer is terug op Russia Today met zijn met zijn eigen show ‘Keiser Report’ waarin hij sprak over de recente PPP-reddingsoperatie voor in de VS-gevestigde bedrijven, cryptocurrencies zoals XRP (XRP) en cardano (ADA), maar het meest opmerkelijke was zijn visie over de rooskleurige toekomst van bitcoin (BTC).

Max Keizer haalt uit naar de PPP-Leners

- Advertentie -

PPP, oftewel ‘Paycheck Protection Program’ was opgesteld door de Trump-administratie om tijdens de COVID-19 uitbraak bedrijven te kunnen helpen met het blijven betalen van werknemers. Deze leningen zijn controversieel in de crypto-community omdat het tegen het geloof en filosofie van crypto in gaat aangezien overheden en banken niet te vertrouwen zijn met geld. 75 blockchain-bedrijven hebben gebruik gemaakt van deze regeling waaronder TRON (TRX) en het bedrijf achter Cardano, IOHK USA LLC.

Toen de Amerikaanse overheid begon met het lenen en uitgeven van grote bedragen, beweerde de crypto community massaal op Twitter dat het gedrukte geld waardeloos was.

Max Keizer is daarom niet bepaald blij dat er alsnog bedrijven zijn die het hebben aangenomen en dat heeft hij laten weten in zijn show. Zo heeft hij uitgehaald naar Erik Voorhees, CEO van ShapeShift, gezien hijzelf in het bedrijf geïnvesteerd heeft. Hij heeft ook gepoogd om Joe Lubin te fileren. Beiden zouden zwak van karakter zijn wegens het aannemen van de lening.

Verrassend genoeg kregen de integriteit en principes van rivaal en goud-fanaat Peter Schiff deze keer alle lof wegens zijn getoonde afkeer naar de PPP-leningen. Daarnaast was Charles Hoskinson, oprichter van Cardano, er snel bij om zijn bedrijf te verdedigen. Ze zouden namelijk juist de PPP-leningen aangenomen hebben om een eerlijk speelveld te behouden waardoor niemand Cardano voorbij zou gaan.

‘XRP is pure rotzooi’

In zijn blijvende irritatie over de leningen ging Keizer over naar het nieuwe onderwerp, de toekomst van Bitcoin. De crypto-pionier was hier echter zeer kort en simpel over:

“Het gaat oplopen tot 100.000 dollar per munt en het zal iedereen vernietigen die het in de weg staat. Dus al deze altcoin-posers en overheidssubsidies voor welzijn zullen worden vernietigd door de enige echte Bitcoin. Het is een kwestie van tijd…”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.220,67 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.220,67 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...