Timo Bult Timo Bult
15/06/2022 13:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/06/2022 13:05

Bitcoin Community Schreeuwt! Samen in Therapie

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bitcoin Community Schreeuwt! Samen in Therapie

Foto: Anna Berdnik/Shutterstock

De bitcoin (BTC) koers en de rest van de markt zitten in een diepe put. Veel investeerders staan in de min en dan kan je maar een ding doen: schreeuwen! Op Telegram is nu zelfs een speciaal kanaal opgericht waar investeerders hun frustraties kunnen uiten door enkel oergeluiden met elkaar te delen.

Bitcoin halving over minder dan 2 weken, spanning neemt toe
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Omgaan met Bitcoin crash

Het doet pijn, of het is in ieder geval niet fijn, zo’n bearmarkt. Mocht je bitcoin hebben gekocht ergens in de buurt van zijn huidige prijsrecord bij $70.000 dan sta je vandaag bijna 70% in de min.

Hoe investeerders met dit scenario omgaan is natuurlijk verschillend. De een verkoopt op tijd op basis van een handelsstrategie, de ander neemt en accepteert zijn verlies. Ook heb je natuurlijk nog de echte holders van wie de bitcoins absoluut met geen mogelijkheid los te peuteren zijn.

En natuurlijk kan je ook gewoon gaan schreeuwen. De crypto community heeft sinds kort een plek om dit samen te doen, namelijk de “Bear Market Screaming Therapy Group!

Advertentie

Crypto traders schreeuwen met elkaar

In het Telegram-kanaal kunnen gebruikers hun frustraties uiten door simpelweg een spraakopname te delen in de groep waarin zij schreeuwen. Stuur je een normaal bericht dan wordt je er meteen uitgegooid, je mag dus echt alleen schreeuwen.

Zoals in de video hieronder te zien zit er ook in het schreeuwen enige variatie. De een vindt het wel best met een lichte kreun, de ander schreeuwt volle borst alle buren wakker. Maar uiteindelijk is er ruimte voor elk type schreeuw, want zo inclusief is de crypto community natuurlijk ook wel weer.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Schreeuwen hoeft niet met Crypto Insiders Premium

De huidige situatie op de markt is niet best. Wel is het hierom een uitstekend moment om je te verdiepen in wat crypto nu eigenlijk is, en hoe je er het beste mee kan handelen. Word lid van Crypto Insiders Premium en krijg toegang tot onze leerzame Discord. Daar kan je vragen stellen aan analisten, deskundigen en onze fanatieke community!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie