Home Nieuws Bitcoin nieuws Bitcoin, het beleid van de FED en het uitzicht voor onze jongeren...

Bitcoin, het beleid van de FED en het uitzicht voor onze jongeren – Madelon Praat je bij!

In deze nieuwe aflevering van Madelon Praat word je door Madelon Vos bijgepraat over het laatste macro-economische nieuws en in het bijzonder de Nederlandse economie. Zo bespreekt Madelon onder andere wat de toekomst mogelijk brengt voor Nederlandse jongeren. Ook heeft ze het over de Amerikaanse Federal Reserve (FED). Afgelopen week lichte Jerome Powell, voorzitter van de FED, toe welk beleid de centrale bank zal voeren omtrent inflatie en volgens Madelon zijn er een aantal interessante uitspraken gedaan.

- Advertentie -

Uiteraard wordt de koers van bitcoin (BTC) bekeken en passeren ook goud en zilver de revue. Blijf tot het einde kijken voor een kersverse primeur! Bekijk de video hieronder.

Madelon houdt je niet alleen op de hoogte, maar legt ook uit! In de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Ben je bekend met de basics? Dan kan je ook kennis opdoen over marktbewegingen en traden!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.907,20 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.932,10 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.956,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.012,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€15.167,90 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...