bitcoin-koers_stijgt_nadert_cruciaal_punt

Bitcoin-koers stijgt; nadert cruciaal punt!

5

Na het slechte nieuws afgelopen week over het terugtrekken van een Bitcoin-ETF aanvraag door VanEck zakte de waarde van Bitcoin minder sterk dan dat analisten verwachtten. En nu dat de Bitcoin-koers zelfs met 2% is gestegen, nadert het een punt waarna het meer volatiliteit kan gaan vertonen.

Na twee weken stabiel te zijn geweest in het gebied tussen de $3.500 en $4.000 vormt de Bitcoin-koers nu een zogenaamd falling wedge patroon. Dit is een patroon waarin een koers steeds kleinere schommelingen maakt en uiteindelijk uitbreekt, waarna er de kans bestaat dat de koers een grote stijging of juist daling doormaakt.

De vooraanstaande cryptocurrency trader “Crypto Rand” zei over de BTC-koers:

Als BTC in het horizontale bereik blijft bewegen, zal het in de komende uren een falling wedge vormen en we zullen zien of we een breakout of drop-down krijgen. Als de 4-uurs candles in de huidige structuur sluiten, zou ik op korte termijn enigszins bullish leunen. Maar we mogen niet vergeten dat we nog steeds in een volledige bearmarkt zitten en dat de dagelijkse trend bearish blijft,

Op de korte termijn is er dus de kans dat de Bitcoin-prijs bullish wordt, maar of de koers boven de $4.000 uit kan breken is zeer onwaarschijnlijk. Sinds eind 2017 is de Bitcoin-prijs sterk gekelderd en volgens de mede-oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, kan het herstel tot wel 11 jaar duren:

Het kan 11 jaar duren voordat de crypto-industrie weer is hersteld, en dat we weer het niveau behalen dat we in 2017 behaalden. We zullen op dat moment een heel ander ecosysteem hebben. We zullen miljoenen, misschien zelfs miljarden gebruikers hebben. We zullen onderdeel zijn van veel consumentenproducten, gemakkelijker te gebruiken zijn, [zelfs] oma kan het gebruiken. Veel van de moeilijke dingen zullen zijn uitgezocht,” aldus Hoskinson tijdens de Crypto Finance Conference

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

9/10

€9.838,95 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.904,87 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.710,00 Kopen
Bitmymoney

8.6/10

€9.703,36 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.825,44 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€10.014,30 Kopen
Laatste nieuws