Michiel Ipenburg
18/01/2021 09:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/01/2021 09:07

Bitcoin koers video: Alle ogen gericht op de moeder aller cryptocurrencies!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
bitcoin_koers_video_alle_ogen_op_bitcoin

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

De bitcoin koers heeft een ‘relatief’ rustig weekend achter de rug. De support van de dagelijkse Bollinger bands houdt nog altijd stand. Zodra we hieronder duiken zouden we onderweg kunnen zijn naar de retest van de lows van de $30.000. Op dit moment lijkt de 4-uurs grafiek een aantal rejections aan te geven; $36.300 en $37.000 zullen voor de bulls op dit tijdframes de eerste hordes zijn voor de $40.000.
Altcoins hebben een drukke week achter de rug. Een 100% stijging ten opzichte van bitcoin is geen uitzondering en persoonlijk was dat mijn aanpak zoals de members van Crypto Insiders weten: Minder in bitcoin, daar wachten op een consolidatie en knallen met altcoins. Travala (AVA), cardano (ADA) en ren (REN) zijn enkele altcoins waarbij ik het risico alweer verminderd heb doordat deze bijna of volledig zijn verdubbeld. Hiermee heb ik voor de komende periode weer een leuke uitbreiding van het arsenaal als we ‘echt’ een altcoin season ingaan. Voor nu is het weer even all eyes on bitcoin!

 
Wil je zelf aan de slag met bitcoin en andere cryptocurrencies? Zorg dan dat je in ieder geval op de hoogte bent van de basics, zodat je ongeveer weet wat bitcoin is, hoe de koers van bitcoin tot stand is gekomen, waar je op dient te letten als je bitcoin koopt en hoe je aanbieders vergelijkt! Tip: We geven je €10 aan bitcoin cadeau om te starten!
Meer gratis video’s bekijken? Bekijk dan ook ons YouTube-kanaal. Vergeet je daar niet te abonneren zodat je geen enkele video mist! Wil je weten wanneer en welke altcoins wij kopen of verkopen? Word dan member en je ontvangt onze trading signals. Daarnaast houden we je daar op de hoogte van de koersen en laatste ontwikkelingen op de markt, ontvang je uitleg en krijg je toegang tot onze besloten discussiegroep met onze analisten en andere members. Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

Deel dit artikel
Michiel Ipenburg

Technisch analist Michiel kwam in 2014 voor het eerst in aanraking met Bitcoin en blockchain-technologie. Ondanks zijn interesse direct was gewekt duurde het tot 2015 voordat hij daadwerkelijk zijn eerste bitcoin in bezit had.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie