Kevin Schijven Kevin Schijven
03/04/2019 17:03 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/04/2019 17:03

"Bitcoin naar de $6.000!" volgens BKCM CEO Brian Kelly

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
BKCM CEO Brian Kelly: Bitcoin naar de $6.000!

Brian Kelly, CEO van cryptocurrency-investeringsfirma BKCM, zegt tijdens een interview in het programma Futures Now van CNBC op 2 april dat hij verwacht dat de prijs van bitcoin (BTC) binnenkort naar de $6.000 zal stijgen.
Brian Kelly, vaste klant bij Futures Now en Fast Money van CNBC, doet zijn voorspelling in de nasleep van de bitcoin rally die plotseling plaatsvond dinsdagochtend op 2 april. Bitcoin brak achter elkaar meerdere resistance niveaus, waaronder die van $4.200, $4.400, $4.600 en zelfs $5.000.
Bitcoin is sinds vorig jaar november niet meer in de buurt geweest van de $5.000. Op het moment van schrijven kleuren de cijfers nog steeds groen en staat de prijs van bitcoin op ongeveer $5.099.
Brian Kelly is ervan overtuigd dat de markt eindelijk weer een bodem aan het vinden is:

Het sentiment is aan het verschuiven. Alle indicaties die we hebben – of het nu gaat om fundamentals, technicals, of de kwantitatieve analyse die we doen – ze suggereren allemaal dat we waarschijnlijk op zijn minst het proces van een bodem vinden zijn begonnen.

Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, zei ook recentelijk dat hij denkt dat de markt een bodem aan het vinden is en dat de volgende stap omhoog is.
Arthur Hayes, CEO van Bitmex, zei vorige week dat hij gelooft dat de crypto winter voorbij is en dat de prijs van bitcoin naar $10.000 kan stijgen in 2019.
Tom Lee, oprichter van Fundstrat, voorspelde twee weken geleden tevens een stijging voor bitcoin naar de $10.000 of zelfs $20.000.
De wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze eigen analist David kan je hier lezen.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie