Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Bitcoin of goud? Wiens advies zou jij volgen, vraagt Peter Schiff na verrassende keuze van zijn zoon

Peter Schiff, de bekende goudvoorstander en bitcoin (BTC) criticus, meldt 7 september op Twitter dat zijn zoon tegen zijn advies in bitcoin heeft gekocht. Vervolgens stelt Schiff de volgende vraag op Twitter:

Wiens advies zou je volgen? Die van een 57-jarige ervaren investeerder en/of bedrijfseigenaar die al meer dan 30 jaar een investeringsprofessional is, of die van een 18-jarige eerstejaarsstudent die nog nooit een baan heeft gehad?

- Advertentie -

Op het moment van schrijven hebben al zo’n 75 duizend mensen gestemd en meer dan 81% van de stemmen gaat natuurlijk naar de zoon. Anthony ‘Pomp’ Pompliano, medeoprichter van Morgan Creek Digital, noemt het een slimme zet. Mocht goud stijgen in waarde dan profiteert Schiff ervan. Mocht bitcoin stijgen in waarde, dan profiteert zijn zoon, aldus Pompliano.

Schiff antwoordt daarop dat zijn zoon echter weinig geld heeft om in bitcoin te stoppen. Hij zegt dat hij zich eerder zorgen maakt dat oudere investeerders veel zullen verliezen, in wat een duidelijke poging is om weer om weer uit te halen naar de cryptocurrency.

Onlangs vroeg Schiff nog om bitcoin naar zijn zoon te sturen en plaatste het adres van de wallet van zijn zoon op Twitter:

Ook gaf hij onlangs toe dat hij “fout” zat omtrent de koers van bitcoin. Hij voorspeldde namelijk dat bitcoin inmiddels door $9.000 gezakt zou zijn, maar de cryptocurrency weet vooralsnog boven de $10.000 stand te houden.

Tevens zei Schiff onlangs dat de interesse in bitcoin nog steeds laag ligt volgens gegevens van Google Trends.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.287,24 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.287,24 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...