Goud voor Warren Buffett en tokens voor Albert Heijn? Madelon Praat je bij!

In deze nieuwe aflevering van Madelon Praat word je door Madelon Vos bijgepraat over de huidige staat van de Nederlandse economie, belicht ze de laatste stand van zaken omtrent de strijd tussen Amerika en China en bespreekt ze de uiterst opmerkelijke keuze van Warren Buffett om in goud te investeren. Uiteraard werpt Madelon ook dit keer weer een blik op de koersen en, o ja, gaat de ons aller bekende Albert Heijn zich wagen aan tokens?! Bekijk de video hieronder en het wordt je allemaal duidelijk!

- Advertentie -

Madelon praat je niet alleen bij, maar heeft ook cursussen! Wil jij leren hoe je veilig aan de slag gaat met bitcoin en andere cryptocurrencies, hoe je geld kan verdienen met deze digitale activa en hoe je ze veilig opslaat? Bekijk dan de cursus Bitcoin Basics & Crypto’s.

Ben je aardig op de hoogte van de basics, maar wil je wel wat bijleren als het gaat om marktbewegingen en traden? Bekijk dan de cursus Handelen in Crypto’s.

Gebruik kortingscode cryptoinsiders bij het afnemen van een cursus en krijg 10% korting! 

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.226,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.930,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.997,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.035,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.039,70 Kopen
Laatste nieuws

Aantal actieve Bitcoin (BTC) gebruikers breekt records en dat is zeer...

0
Niet alleen de koers van bitcoin (BTC) breekt deze week records, dat geldt ook voor het aantal actieve gebruikers op het netwerk van de...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...