Bitcoin whales kopen enorme hoeveelheden BTC

0

Bitcoin whales hebben de afgelopen tijd enorme hoeveelheden Bitcoin ingeslagen. Dat meldt Rhythm Trader, een zelfbenoemde crypto-analist en -investeerder op Twitter. Een Bitcoin whale is een entiteit die enorme hoeveelheden Bitcoin bezit, en het feit dat ze nu BTC kopen kan een positief teken zijn voor de lange termijn.

Volgens een aantal tweets van Rhythm worden “enorme hoeveelheden crypto gekocht” door whales die volgens hem “niet de intentie hebben om deze cryptocurrency op de korte termijn te verkopen.” Volgens hem gaat het om de grootste spelers in de markt.

Zijn bevindingen zijn niet volledig ongegrond aangezien Grayscale Investments in december aankondigde meer dan 200.000 BTC, 1% van de totale voorraad, in beheer te hebben. Het feit dat de meerderheid van de klanten van Grayscale Investments financiële instituties zijn, maakt dat nieuws nog interessanter.

Niet alleen Bitcoin wordt in grote hoeveelheden gekocht, ook Ethereum whales slaan hun slag. Op 1 januari 2018 bezaten de 500 grootste wallets nog 11 miljoen ETH, in november van datzelfde jaar liep dat op naar zo’n 20 miljoen, wat 20% van de volledige voorraad is. Het is dus duidelijk dat de whales inzetten op een bullmarkt.

Volgens Rhythm zal de markt op de korte termijn niet veranderen. De koersen zullen misschien wel heel 2019 nog grote schommelingen blijven meemaken. Ook Joey Krug, chief investment officer bij Pantera Capital, is het daarmee eens. Hij zei dat de “ruwe wateren” Bitcoin heel 2019 lastig zullen blijven vallen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws