Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Bitcoins (BTC) marktstructuur loopt parallel aan die van voor de bullrun in 2017, stelt Grayscale

Een nieuwe publicatie van cryptofondsbeheerder Grayscale Investments stelt dat de huidige marktstructuur van bitcoin (BTC) “parallel loopt aan die van begin 2016 voordat BTC zijn historische bull run begon.”

Het bedrijf verwacht dat de vraag naar bitcoin aanzienlijk zal groeien naarmate de inflatie toeneemt, wat de behoefte aan alternatieven versterkt, met als resultaat dat meer mensen cryptocurrencies willen.

- Advertentie -

Het rapport dat Grayscale publiceerde identificeert verschillende on-chain indicatoren die een groeiende interesse in crypto aantonen, waarbij wordt opgemerkt dat men meer speculeert op lang termijn in plaats van korte termijn, terwijl het aantal bitcoins dat op exchanges wordt gehouden nieuwe dieptepunten bereikt.

Het bedrijf ziet ook dat de dagelijkse actieve adressen zich op het hoogste niveau bevinden sinds de recordhoogtes aller tijden in 2017.

Het rapport kijkt ook naar de situatie in de Verenigde Staten. Sinds het land het monetaire beleid heeft afgeschaft dat stelt dat 40% van het geld in omloop opgevangen moet worden met geld, kent het land een cycli van door schulden aangewakkerde economische bubbels gevolgd door agressieve kwantitatieve versoepelingen.

Volgens hen raakt de Amerikaanse economie steeds meer afhankelijk van geld drukken om het hoofd boven water te houden waarbij geschiedenis laat zien dat het stoppen met het drukken van geld zeer lastig is.

Ondanks dat de dollar zich sterk houdt tegenover andere valuta’s, stelt het rapport dat beleggers die op hun hoede zijn voor inflatie op zoek zijn naar manieren om zich te beschermen en vervolgens naar bitcoin kijken als het grote alternatief.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.267,33 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.267,33 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...