Home Nieuws Bitcoin nieuws Brian Kelly: Crypto markt zal toenemen wanneer Wall Street Bitcoin opneemt

Brian Kelly: Crypto markt zal toenemen wanneer Wall Street Bitcoin opneemt

- Advertentie -

Brian Kelly, een prominente handelaar in cryptocurrency, medewerker van CNBC’s Fast Money en oprichter van BKCM, verklaarde op 9 mei dat Fast Money laat zien dat het gebruik van Bitcoin door de grootste financiële instellingen van Wall Street zoals de New York Stock Exchange (NYSE) en Goldman Sachs ertoe zal leiden dat de cryptocurrency markt op korte tot middellange termijn zal stijgen.

Kelly is geschokt

Eerder deze week, zoals CCN meldde, heeft ICE Exchange, het moederbedrijf van NYSE, een Bitcoin-uitwisseling ontwikkeld en getest om beleggers uit de traditionele financiële sector van dienst te zijn. Verschillende rapporten onthulden dat ICE Exchange geen futures-markt zoals CME en CBOE lanceert maar eerder een goede Bitcoinbeurs waarop beleggers Bitcoin rechtstreeks kunnen kopen, verkopen en opslaan.

The New York Times meldde dat het moederbedrijf van de New York Stock Exchange heeft gewerkt aan een online handelsplatform dat grote beleggers in staat zou stellen Bitcoin te kopen en op te slaan, volgens e-mails en documenten die werden bekeken door The New York Times en vier betrokkenen die anoniem wensten te blijven omdat de plannen nog steeds vertrouwelijk zijn.

Kelly benadrukte dat terwijl hij “geschokt” is dat de cryptocurrency-markt niet in waarde steeg op basis van de toetreding van de NYSE tot de markt, hij aan wilde kaarten dat beleggers een belangrijk element gemist hebben; namelijk dat Xapo, Coinbase, NYSE en haar moederbedrijf ICE Exchange een ‘custody solution’ voor institutionele beleggers in gebruik gaan nemen.

Ik ben eigenlijk een beetjes geschrokken dat de markt dit niet heeft opgepikt. Dominic Chu van CNBC zei dat investeerders fysieke levering van Bitcoin zullen krijgen. Dat klinkt niet zo interessant, behalve dat het betekent dat ICE Exchange een custody solution heeft. Dat is een grote hindernis geweest. Hoe houd je deze activa vast? Dit zijn over het algemeen ‘bearer instruments’, net als ‘gold bearer bonds’. Dat is het probleem. Ze hebben een custody solution bedacht voor institutionele houders.

Hij merkte verder op dat de ontwikkeling van een Bitcoin custody solution door ICE Exchange betekent dat cryptocurrencies een opkomende belegginscategorie zijn geworden. Belangrijker; Kelly voegde eraan toe dat de groei van de cryptocurrencies als beleggingscategorie de deur opent voor miljarden dollars aan pensioenen, kapitaalverstrekkingen en institutionele investeerders die kunnen worden belegd in de cryptomarkt.

Ten slotte opent het de deur naar pensioenen en schenkingen. Tot nu toe was het erg moeilijk voor hen om zich op het gebied cryptocurrency comfortabel in te kunnen leven. Als ICE een custody solution heeft die SEC-compatibel is, dan gaat dat de sluisdeuren openen.

Hoe zullen die sluisdeuren eruit zien?

De markt voor cryptocurrency is uitgegroeid tot een markt van $0,5 biljoen met nauwelijks enig kapitaal van institutionele beleggers, kapitaalverstrekkingen en pensioenen, Als institutionele beleggers de crypto markt beginnen te betreden met tientallen miljarden dollars aan nieuw kapitaal, zal het de markt voor cryptocurrency in staat stellen te groeien in een tempo dat onvergelijkbaar is met het groeipercentage in het verleden. Het zou de crypto markt in staat kunnen stellen om te evolueren naar een multi-biljoenen dollar markt, zoals veel beleggers hebben verwacht sinds 2016.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.361,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.388,40 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.409,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.464,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.639,90 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...