Home Nieuws Bitcoin nieuws CEO CoinShares: Bitcoin-prijs kan vorige hoogte halen als “structuur” verbetert

CEO CoinShares: Bitcoin-prijs kan vorige hoogte halen als “structuur” verbetert

- Advertentie -

De Britse aanbieder van cryptocurrency investeringsproducten en crypto-onderzoek, CoinShares, gelooft dat Bitcoin haar vorige hoogtes weer kan bereiken nadat mensen het ecosysteem verder “opbouwen”, zei de CEO op 16 mei.

Sprekend tot CNBC in het Fast Money-segment van het netwerk, identificeerde Danny Masters verschillende wijzigingen die nodig zouden zijn om weer een prijskaartje van $20.000 aan Bitcoin te hangen.

“We moeten deze structuur verder gebouwd zien worden” vertelde hij de presentatoren.

We moeten de custody-oplossingen zien komen en aangeboden zien worden. We hebben indices nodig en we hebben prestatiemetingen nodig om daadwerkelijk te beginnen te begrijpen waar we het over hebben en om onze prestaties te meten.We moeten meer volwassen werk doen rondom de ICO’s en investeerders meer duidelijkheid, betere verwachtingen en meer transparantie bieden.

Masters was aan het woord toen de Consensus 2018 conferentie ten einde liep in New York. Het evenement kreeg dit jaar kritiek nadat figuren uit de Bitcoin-industrie zeiden dat er teveel gefocust werd op blockchain-gebaseerde tokens en “buzzwords” in plaats van het onderzoek naar de voortgang.

Op internet beschreef Bitcoin core developer Johnathan Corgan kort samengevat “zoals alle populaire kinderen (Blockchain) publiekelijk de nerds en geeks (Bitcoin) bashen terwijl ze in stilte hun huiswerk proberen over te schrijven.”

Buiten waren handelaren ook teleurgesteld door de bullish prijs prognoses aan het eind van de conferentie, zoals de 70% winsten van Tom Lee, medeoprichter van Fundstrat Global Advisors, die tot nu toe niet uitgekomen zijn.

Voor Masters is een first-mover-voordeel op de lange termijn echter een beslissend aspect van Bitcoin.

Bitcoin is bijna… een reserve-currency in crypto; het ding waar iedereen naar terugkeert omdat het de infrastructuur heeft; omdat het de meeste netwerkverbindingen heeft; de meeste connecties met exchanges – dat is een soort fundament.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.473,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.183,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.213,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.234,10 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.282,50 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...