Timo Bult Timo Bult
09/02/2020 10:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/02/2020 10:45

Crypto-analist: "Bitcoin (BTC) kan naar de $300.000 stijgen voordat zeepbel barst"

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Crypto-analist Bitcoin (BTC) stijgt naar de $300.000 voordat zeepbel barst

Foto: Kovtun Dmitriy/Shutterstock

Bitcoin (BTC) heeft de $10.000 gebroken en daarmee blijft de steile opwaartse trend die begin dit jaar inzette intact. Volgens de crypto-analist Joe Saz zitten we op dit moment echter nog in de “ongeloof fase” van een nieuwe bull-markt. Saz deed zijn uitspraken op BlockTV.
Saz verwacht dat bitcoin de komende twee of drie jaar naar grote hoogtes kan stijgen en dat de huidige bull run de koers naar die hoogtes zal brengen. Zo legt Saz uit:

Mijn intense bullish projectie is ongeveer $300.000 voor Bitcoin totdat deze marktzeepbel barst. Dus ik denk dat we in nog een bubbel terecht zullen komen, waarschijnlijk over twee tot drie jaar vanaf nu. Ik denk dat Bitcoin veruit zes cijfers gaat breken, en $300.000 is mijn schatting, waarschijnlijk meer de mid $300Ks. Maar ik denk dat dit de bull run is die ons naar die mooie cijfers brengt.

Dit zal volgens hem echter niet een in rechte lijn gebeuren. Saz stelt dat er nog een aantal flinke pullbacks plaats kunnen vinden. Dit zou mogelijk te maken kunnen hebben met onder andere de belastingen in de Verenigde Staten. Voor de kortere termijn stelt Saz het volgende:

$14.500 is mijn lage doel voor april. Op dit moment ziet het eruit als een laag doel. Maar over het algemeen denk ik dat we een aantal pullbacks zullen hebben onderweg, maar ik geloof dat dit de bullmarkt is die ons naar zes cijfers zal brengen.

Met de bitcoin halving die eraan zit te komen, wacht de crypto-gemeenschap af wat de bitcoin koers gaat doen. De vorige halvings leidden tot mooie stijgingen. De analist Filb Filb stelde onlangs nog dat hij verwacht dat BTC nog voor de aankomende halving naar de $16.000 kan stijgen.
https://twitter.com/BLOCKTVnews/status/1225433823485333504
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie