Roy van Krieken Roy van Krieken
26/11/2023 12:28 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/11/2023 12:38

Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
eddy-crypto-miljonair-tiener

Foto: Shutterstock/AYO Production

Met wat kleingeld op zak betrad de tiener Eddy Zillan de onvoorspelbare wereld van crypto. Hij transformeerde dit bescheiden bedrag in een paar jaar tijd in een miljoenenfortuin en werd een van de jongste crypto-miljonairs ter wereld. Zijn reis in de cryptomarkt, gekenmerkt door durf en innovatie, inspireert een nieuwe generatie investeerders.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €10,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Simpel begin in crypto

Op slechts 15-jarige leeftijd begon Zillan in 2015 met handelen in crypto, ondanks de leeftijdsrestricties op platforms als Coinbase en Kraken. Aanvankelijk was Zillan zelfs nog sceptisch. Hij had geen flauw idee dat deze investering zijn leven zou veranderen. Zijn eerste ervaringen waren al meteen positief; binnen een paar uur zag hij dat hij al 10 dollar winst had behaald op een investering van 100 dollar.

Zillan ging vervolgens veel verder dan zijn initiële investering van $100. Hij begon serieus te investeren, te beginnen met $1.000 en groeiend tot $12.000. Geld dat hij had verdiend met het geven van tennislessen en kleine giften.

Naarmate Zillan meer in de cryptowereld verdiepte diversifieerde hij zijn investeringen, waaronder in altcoins. Zijn toenemende kennis van de markt en zijn strategische investeringsaanpak hielpen hem om zijn portfolio aanzienlijk uit te breiden. Hoewel dit uiteraard een risicovolle strategie was, bleek het wel zijn vruchten af te werpen. Na ongeveer een jaar had Zillan al een portfolio van zeker $350.000. Twee jaar later was dit vermogen gegroeid tot meer dan $1 miljoen.

Advertentie

Crypto miljonair

Zijn succes verlegde zich naar het gebied van advisering, waar hij zijn kennis en ervaring deelde met anderen die geïnteresseerd zijn in de cryptomarkt. Met de oprichting van zijn bedrijf ‘Cryptocurrency Financial’ en de ontwikkeling van de Coinalert.ly app betrad Zillan een nieuw terrein.

Op sociale media heeft Zillan een behoorlijke aanwezigheid. Hij pronkt geregeld met exotische sportwagens en een luxe levensstijl. Eddy Zillan’s verhaal is een fascinerend voorbeeld van hoe jonge investeerders de wereld van cryptocurrency kunnen benaderen en succes kunnen behalen. Zijn reis van een bescheiden begin tot crypto-miljonair is een bewijs van de kansen die de cryptomarkt biedt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie