Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Crypto whale: Bitcoin halving pump is een sprookje, maar één ding kan de markt doen keren

Een cryptocurrency whale die in december en januari $20 miljoen winst boekte op cryptocurrency exchange Bitfinex gaf zijn mening over de recente crash van de koers van bitcoin (BTC) en de rest van de cryptomarkt. 

De whale, die zichzelf Joe007 noemt, geeft aan dat hij denkt dat ‘fantoomgeld’ ervoor heeft gezorgd dat we in februari de $10.000 zagen en dat de koers van bitcoin (BTC) pas haar laatste low zal raken wanneer de “echte vraag” voor de moeder aller cryptocurrencies zich zal voordoen. Joe007 zegt zelf daarvoor de marktkapitalisatie van stablecoin tether (USDT) in de gaten te houden om te zien of er nieuw geld de markt in stroomt. 

- Advertentie -

Over de hype omtrent de aankomende halving, die er voor zal zorgen dat de beloning voor Bitcoin miners zal worden gehalveerd, heeft Joe ook een mening. Zo zegt hij dat het een sprookje is dat we onszelf vertellen.

Wist je dat niet? Het is alleen manipulatie als de koers omlaag gaat!

Wanneer de koers omhoog wordt gedreven met 0 volume terwijl je ‘magische halving’-sprookjes wordt verteld, is het geen poging om FOMO aan te wakkeren en particuliere beleggers te lokken. Nee, nee, nee! Het is organische groei en S2F [stock-to-flow model] is zeer wetenschappelijk onderbouwd.

Ondanks zijn kritiek op de markt geeft Joe aan op de lange termijn alsnog bullish te zijn op Bitcoin en dat hij klaar is om te kopen wanneer zijn mede-traders stoppen met “rond te rennen in de paniek” .

Gisteren deelde Michiel zijn visie op de huidige situatie van Bitcoin. Waar staan we nu te midden van de onrust omtrent het coronavirus? Lees het in in zijn meest recente column!

Zijn jouw ogen ook op de koers van bitcoin gericht? Die van onze analist David wel! In zijn meest recente column beschrijft hij dat we te maken hebben met een belangrijk moment!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.443,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.414,40 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.468,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.486,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.519,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.414,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.443,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.468,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.486,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.519,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...