Timo Bult Timo Bult
20/12/2020 10:26 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/12/2020 10:26

Elon Musk afgeleid door bitcoin (BTC), traders maken plan voor correctie BTC koers en meer tweets

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Elon Musk afgeleid door bitcoin (BTC), traders maken plan voor correctie BTC koers en meer tweets

Twitter is een platform waarop veel vooraanstaande figuren uit de crypto-sector interessante uitspraken doen. Niet alleen figuren uit de crypto-sector doen hier uitspraken over bitcoin (BTC), ook Elon Musk wordt zo nu en dan betrapt op een bitcoin tweet. In dit artikel lees je een aantal actuele tweets.

‘FinCEN regelgeving niet het einde van crypto’

Ten eerste kwam op vrijdag het nieuws naar buiten dat de Amerikaanse autoriteiten nieuwe regelgeving hebben voorgesteld. Volgens deze regelgeving moeten bitcoin-bedrijven transacties naar self-hosted wallets verifiëren door te bewijzen dat de klant ook de daadwerkelijke eigenaar is van deze wallet. Een ingewikkeld proces die onder andere de privacy aantast.
Jake Chervinsky van het crypto-project Compound Finance stelt in een tweet dat het echter niet het einde van crypto is. Zo schrijft hij:

“Laten we het even van de positieve kant bekijken. Dit vereist geen KYC voor elke transactie met een non-custody wallet. Het is geen regelrecht verbod op zelfbewaring. Het verbiedt het gebruik van een netwerk zonder toestemming niet. Het had echt – ECHT – veel erger kunnen zijn.”

Traders bereiden zich voor op pullback bitcoin koers

De bitcoin koers zette gisteren nog een nieuw record neer en telkens lijken dezelfde geluiden te horen te zijn wanneer dit gebeurt; er komt een correctie! Het feit is dat uiteindelijk niemand dit met zekerheid kan zeggen. Wel wordt het na dergelijke snelle rally’s steeds weer iets waarschijnlijker. Josh Rager, een bekende trader en analist, maakt daarom alvast een plan voor nieuwe koopmomenten:

“Ik zoom uit voor mogelijke biedgebieden als Bitcoin inderdaad eindelijk die 30%+ correctie maakt

Nog steeds geen significante terugval sinds maart en de laatste keer dat BTC ATH brak – trok zich terug en duurde het enkele weken om ATH weer terug te breken

Maak een plan, wees klaar, want dips zijn om te kopen”

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1340074582229864449

Elon Musk deelt weer een bitcoin meme

En ten slotte laat ook Elon Musk, de man achter Tesla en SpaceX, weer van zich horen. Hij staat bekend om zijn ietwat cryptische tweets omtrent bitcoin, waardoor het nou niet per se duidelijk is of hij zelf bitcoin bezit, gelooft in de toekomst van de cryptocurrency of niet. Uit zijn tweet van vandaag blijkt dat Bitcoin toch voor enige afleiding zorgt in zijn productieve leven!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie