Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Groei in het gebruik van Bitcoin onder groothandelaren in Azië

Bitcoin lijkt niet alleen toepassing te vinden in business-to-business (B2B) betalingen, maar ook in retail betalingen; dus vanuit consumenten naar bedrijven. Het Amerikaanse luxemerk Bellatorra Skin Care ondervindt dit aan den lijve met de internationale uitbreiding naar landen als China en India.

Nathan Halsey, CEO van het in Beverly Hills gevestigde Bellatorra liet het volgende weten:

We hebben het bedrijf het afgelopen jaar internationaal uitgebreid en bemerkte een grote vraag van onze Chinese en Indiase klanten naar de mogelijkheid om met cryptocurrencies te betalen. Het zijn de landen waarin internationale fiat-betalingen niet efficiënt verlopen.

- Advertentie -

Halsey voegde er aan toe dat:

We hebben in cryptocurrencies een gepaste oplossing gevonden voor de eerder genoemde struikelblokken. Daarnaast zien we andere internationale bedrijven dezelfde koers varen

Inderdaad was het gemak en de lage kosten van een de meest welkome innovaties van Bitcoin. Dit aangezien traditionele internationale betalingen deze voordelen niet kennen.

Bellatorra botste op deze struikelblokken in de Aziatische markt en beweert dat wholesale klanten vraag hadden naar een betalingsmogelijkheid in Bitcoin. Als resultaat begon Bellatorra in juli 2017 een samenwerking met Bitcoin betalingsprovider BitPay.

Halsey zegt hierover:

Inmiddels hebben we zonder problemen ‘six-figure’ betalingen voltooid en hebben we betalingen, vanaf het moment van aankoop tot aan het storten in U.S. dollar binnen een enkele werkdag kunnen voltooien.

Volgens BitPay CEO Stephen Pair staat de ervaring die Bellatorra heeft niet op zichzelf. Het Canadese Nuciya Beauty ervaarde ook dat klanten bereid waren meer te spenderen als de betaling gedaan kon worden met een cryptocurrency.

Bellatorra is op dit moment aan het onderzoeken of ze meer cryptocurrencies kunnen gaan aanbieden als betalingsoptie.

Alternatieve cryptocurrencies

Bellatorra biedt consumenten al meerdere cryptocurrencies al betaalmogelijkheid. Zo biedt het bedrijf betalingsmogelijkheden aan in Litecoin and Ethereum. Bellatorra heeft zich hiervoor moeten wenden tot andere betalingsproviders dan BitPay aangezien BitPay alleen Bitcoin en Bitcoin Cash ondersteunt.

Jimmy Song, een gerespecteerd ontwikkelaar en partner bij Blockchain Capital beschrijft dat, ondanks Bitcoin’s dalende transactiekosten, groothandelaren nog steeds afgeschrikt lijken door de tijd dat deze kosten inderdaad hoger waren. Volgens Halsey is er tegenwoordig geen reden om als groothandelaar niet naar de optie can crypto-betalingen te kijken. Hij beweert dat het even gemakkelijk is als het aanvragen van een credit card betalingsmogelijkheid.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.411,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.206,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.239,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.277,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.299,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.206,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.239,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.277,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.299,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.411,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...