Timo Bult Timo Bult
13/12/2020 18:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/12/2020 18:30

"Muur van institutioneel geld komt in 2021," tweet Rich Dad, Poor Dad schrijver, doet bitcoin (BTC) prijsvoorspelling

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Waarom bitcoin (BTC) de $500.000 kan bereiken volgens Tyler Winklevoss

2021 wordt een goed jaar voor crypto, dat schreef de schrijver van het boek Rich Dad, Poor Dad vandaag op Twitter. Daarnaast deed hij een prijsvoorspelling voor waar de bitcoin (BTC) prijs in het komende jaar terecht kan komen.
Robert Kiyosaki is naast schrijver van het wereldberoemde boek ook zakenman. Hij heeft zich vaker positief uitgelaten over bitcoin. Hij ziet de digitale valuta als een middel om kapitaal te beschermen tegen de aankomende inflatie. Naast bitcoin is hij ook fan van goud en zilver. In een tweet schreef hij:

“Blij dat ik Bitcoin heb gekocht. Volgende stop $50k. Muur van institutioneel geld komt in 2021. Koop onder $20.000. Als je Bitcoin hebt gemist, koop dan zilver. Zilver gaat groots bewegen vanwege de Green New Deal van AOC [politica in de VS]. Amerika in moeilijkheden. Een mooie toekomst voor goud, zilver Bitcoin en ondernemers.”


Zoals gezegd is Kiyosaki een fan van bitcoin. In april schreef de auteur over de enorme financiële steunpakketten die de VS doorvoerde. Hij haalde onder andere de enorme bedragen aan die de centrale bank van de VS bijdrukten in de loop van 2020. Kiyosaki verwachtte daarnaast dat de koers van bitcoin zou gaan crashen zodra er een vaccin tegen het coronavirus gevonden zou worden. Dit blijkt echter vooralsnog niet het geval te zijn met de bitcoin prijs weer dicht in de buurt van de $20.000!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie