Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

‘Koop bitcoin (BTC)’ stelt Kiyosaki opnieuw, wijst naar verborgen miljarden voor de Fed

De zakenman en auteur Robert Kiyosaki heeft zich weer positief uitgelaten over bitcoin (BTC) en negatief over de dollar. Dit keer benoemt de schrijver een opvallend onderdeel van het onlangs aangenomen financiële noodpakket ter waarde van 2,2 biljoen dollar.

Kiyosaki is bekend van zijn boek ‘Rich Dad Poor Dad’ dat hij in 1997 schreef. In dit boek schrijft hij over verschillende perspectieven over hoe je je financiële situatie zou moeten benaderen op basis van zijn ervaringen met zijn eigen vader, de Poor Dad, en de vader van een van zijn vrienden, de Rich Dad. Het boek ging meer dan 32 miljoen keer over de toonbank en is daarmee tot vandaag de dag een enorm succes.

- Advertentie -

In een recente tweet vraagt Kiyosaki zich af of de Federal Reserve, de centrale bank van de Verenigde Staten, blut is. Dit omdat er in het recente financiële noodpakket ruim $425 miljard is opgenomen voor de Fed zelf, aldus Kiyosaki:

IS DE FED BLUT? Verborgen in het recente noodpakket van 2,2 biljoen dollar werd 425 miljard dollar voor de Fed verstopt. Fed redt de wereld sinds 2008. Wie redt de Fed? Nu weten we het. Wij. Waarom verbergen Fed en Treasury dit voor ons? Koop meer goud, zilver en Bitcoin. SCREWED.

Leder, de fabrikant van hardware-wallets, reageerde gekscherend op de tweet met te stellen dat “de geldprinter vrij duur is,” waarmee het doelt op het eindeloze bijdrukken van dollars:

Kiyosaki heeft zich de afgelopen tijd meerdere keren uitgesproken over de huidige situatie. Telkens benoemt hij dat hij voorstander is van goud, wat hij het geld van god noemt, en bitcoin, het geld van de mensen.

Volgens onze analist David hebben we te maken met een interessante situatie, want hoewel de terugval in de $6K bearish is, weten de bears tot op heden niet door te pakken. Aan de andere kant zien we dat de bulls keer op keer het gewonnen terrein weer snel prijs moet geven. Om welk niveau gaat de strijd? Lees het in Davids net verschenen technische analyse!

De koers van bitcoin begon aan een move en deze lijkt in de richting van de $6.000 te gaan. Bekijk de vandaag verschenen koersupdate van Michiel voor meer!

Heb je afgelopen vrijdag de live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

 

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.373,91 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.373,91 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...