Roy van Krieken Roy van Krieken
13/01/2024 12:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/01/2024 12:26

Nederlanders vinden nieuwe goudmijn in thuis bitcoins maken

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
BTC-mining-rollman-thuis

Foto: Shutterstock/Ground Picture

Nederland heeft er weer een nieuwe crypto trend bij: terwijl je op de bank zit thuis je eigen bitcoins (BTC) maken. Met de komst van een nieuwe oplossing kan iedereen op kinderlijk eenvoudige wijze starten met het minen van bitcoin zonder dat je hiervoor technisch onderlegd moet zijn. Bitcoin mining is in 2024 niet meer alleen weggelegd voor grote bedrijven.

Vanuit huis bitcoins minen

Vroeger was bitcoin mining iets wat iedereen op zijn of haar zolderkamertje kon doen met een simpele computer. In de vroege dagen van het Bitcoin netwerk verdienden miners zo soms wel honderden BTC. Helaas is die tijd al een poos voorbij.

Door de groei van het netwerk is de benodigde rekenkracht om te minen exponentieel toegenomen. Een simpele computer op de zolderkamer gaat de klus helaas niet meer klaren. Het domein van bitcoin mining verschuifde van het individu naar grote mining bedrijven met warenhuizen vol gespecialiseerde computers (ASIC’s).

Dat was jarenlang de situatie, tot nu. Door de komst van het Nederlandse Rollman Mining kunnen individuen toch weer hun slaatje meepikken van het lucratieve Bitcoin mining prcoes.

Rollman Mining richt zich op het vereenvoudigen van Bitcoin mining voor de gemiddelde Nederlander. Zij bieden een dienst waarmee je op afstand eigenaar kan worden van een Bitcoin mining machine. Alles wordt voor je geregeld, van het installeren van de machina, onderhoud en het vinden van de juiste locatie. Je kunt zelfs overal simpelweg inloggen in het portaal om te kijken hoeveel BTC je al hebt vergaard.

En dit allemaal zonder dat je ook maar enige kennis van de ingewikkelde wereld van Bitcoin mining nodig hebt. Het maakt Bitcoin mining weer toegankelijk voor iederren.

Bitcoin minen vanuit huis is de toekomst

Met de toenemende populariteit van bitcoin, kijk alleen al naar de recente goedkeuring van Bitcoin spot ETF’s in de Verenigde Staten,  en de vereenvoudiging van het minen is thuis je eigen Bitcoins minen een bijzonder aantrekkelijke optie geworden voor velen.

Om de drempel nog lager te maken, introduceert Rollman Mining een speciale actie: nieuwe klanten krijgen een korting van 500 euro op hun eerste aankoop. Deze actie is een uitnodiging voor meer Nederlanders om deel te nemen aan de spannende wereld van Bitcoin mining, met de steun van een ervaren en klantvriendelijk bedrijf.

 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie