Roy van Krieken Roy van Krieken
29/03/2024 19:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/03/2024 14:10

Nederlanders vinden nieuwe weg in thuiswerken – zelf bitcoins maken

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
bitcoin-mining-thuiswerken-rollman-mining

Foto: Shutterstock/LStockStudio

In een periode waar thuiswerken de norm wordt, is het bericht dat Nederlanders vanuit hun eigen huis bitcoin (BTC) kunnen mijnen een positieve verrassing. Het beginnen van een eigen mining-bedrijfje werd lang gezien als ingewikkeld en meestal niet winstgevend door de overmacht van grote bedrijven en de aanzienlijke elektriciteitskosten. Nu lijkt er echter een Nederlandse innovatie te zijn die dit speelveld op zijn kop zet en het voor iedereen mogelijk maakt om vanuit huis bitcoins te produceren.

De uitdagingen van het maken van Bitcoins

In essentie vraagt het minen van bitcoins om uitgebreide kennis over hardware en software, plus een flinke initiële investering. Deze winstgevende activiteit is daardoor voornamelijk in de handen van grote ondernemingen beland. Individuele miners met beperkte middelen lopen vaak achter op de grote mining-boerderijen die bijna alle beloningen binnenhalen. Vooral in Nederland, met zijn relatief hoge energieprijzen, leek een winstgevende mining-operatie bijna niet te doen.

Hier brengt Rollman Mining een oplossing voor. Dit bedrijf introduceert een baanbrekende, op afstand bediende mining-service die het voor iedereen mogelijk maakt om vanuit huis mee te doen aan het mining-proces. Door klanten de kans te geven om een miner te bezitten en deze aan te sluiten bij een miningpool, wordt competitief minen mogelijk gemaakt zonder de normale hoofdbrekens. Rollman Mining neemt de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en beheer volledig op zich en biedt daarnaast enkele van de meest concurrerende elektriciteitstarieven wereldwijd.

De aanbieding van Rollman Mining

Wat deze aanbieding nog aantrekkelijker maakt, is de huidige promotie exclusief voor lezers van Crypto Insiders, waar nieuwe klanten €500 korting krijgen op hun eerste aankoop. Dit, in combinatie met het aanbod voor een vrijblijvend adviesgesprek, creëert een unieke kans voor Nederlanders om met minder risico en zonder de eerdere technische belemmeringen de cryptowereld te betreden.

Hoewel de traditionele mining-sector overheerst wordt door grote spelers, biedt Rollman Mining een weg voor individuele miners. Deze vooruitgang kan niet alleen bitcoin mining toegankelijker maken, maar introduceert ook een nieuwe manier van thuiswerken, waar men vanuit de eigen woonkamer letterlijk digitaal goud kan winnen.

Naar Rollman Mining

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Cardano staat op vooravond van
Cardano staat op vooravond van “grootste mijlpaal in crypto geschiedenis”
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Peter kocht 's werelds eerste
Peter kocht ’s werelds eerste “Bitcoin Lamborghini” voor slechts €106
Advertentie