Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Nieuwe Bitcoin adressen bereiken 2+ jaar hoogtepunt en dat is ‘ongelofelijk bullish,’ maar wat is de oorzaak?

Volgens gegevens van analysebedrijf Glassnode was er vorige week een enorme piek te zien in de toename van nieuwe bitcoin (BTC) adressen. Dat viel als eerst marktanalist Cole Garner op:

- Advertentie -

Garner meldt dat normaal gesproken ongeveer 5.000 tot 10.000 nieuwe bitcoin-adressen per dag worden aangemaakt. Dat cijfer schoot boven de 22.000 uit vorige week, het hoogst in meer dan twee jaar.

Garner voegt daaraan toe dat dit wellicht een sterke katalysator is voor een nieuwe bull-markt cyclus. Een toename in het volume gaat meestal vooraf aan een toename van de prijs, en een toename van actieve adressen is een van de meest vooraanstaande indicatoren van volume, zegt Garner. Hij verwijst hiermee naar een Tweet van de populaire analist Willy Woo.

Maar waar komen al deze nieuwe adressen vandaan? Garner vermoedt dat het wellicht komt door een marketingcampagne in China. Verschillende grote Chinese mediabronnen hadden eind september massaal gepromoot dat cryptocurrencies de best presterende assets dit jaar zijn.

Dovey Wan, medeoprichter van Primitive Crypto, meldt dat een gecoördineerde inspanning als deze zeldzaam is. Ook Changpeng Zhao, CEO van cryptocurrency-exchange, noemt de campagne groots.

China staat normaliter juist bekend voor het onderdrukken van de crypto-sector. Garner speculeert dat deze omkeer in de houding komt doordat China de BTC-mining industrie domineert, en waarschijnlijk meer BTC in handen heeft dan andere landen.

Garner voegt daaraan toe dat de enorme toename van tether (USDT) tokens wellicht hier een voorteken van was. Ook deze mark wordt door China gedomineerd.

Als laatst meldt Garner dat hij dit nieuws als ongelofelijk bullish ziet en dat hij denkt dat “hodlers zullen grijnzen tegen kerstmis.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.090,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.115,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.152,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.178,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.284,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.284,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.090,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.115,80 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.152,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.178,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...