Home Nieuws Bitcoin nieuws Octagon blijft bullish op Bitcoin ondanks prijsdaling

Octagon blijft bullish op Bitcoin ondanks prijsdaling

- Advertentie -

Crypto-broker Octagon Strategy heeft gezegd dat het bedrijf “bullish blijft” op Bitcoin, ondanks de prijsdaling van de afgelopen maand en de mogelijke obstakels die het in de toekomst te wachten staat.

De voortdurende prijsdaling van Bitcoin (BTC) heeft geleid tot een nieuwe reeks bearish sentimenten met betrekking tot de toekomst van BTC en de mogelijkheid om de hoogtepunten van vorig jaar te evenaren.

In een interview op CNBC, dat op 1 juli werd uitgezonden, zei Ryan Rabaglia, head trader bij Octagon Strategy, dat perspectief van groot belang is bij de evaluatie van de toekomst van Bitcoin. Volgens hem is er veel om naar uit te kijken, omdat de markt zich nog altijd in een “groeifase” bevindt. Hij legde uit waarom zijn bedrijf bullish blijft, door te zeggen dat het indrukwekkend is dat de markt voor BTC, ondank het feit dat deze “slechts 8 jaar oud is”, het voor elkaar weet te krijgen ”jaar na jaar 100% op te leveren”.

Ik denk dat het interessanter is om te onthouden waar we vandaan zijn gekomen in deze markt en jaar op jaar zitten we ruim boven de 100%”

Onzekerheden

octagon_blijft_bullish_op_bitcoin_ondanks_prijsdaling_grafiek

Gevraagd naar de negatieve invloed van regelgeving op de markt, zei Rabaglia dat de “regulering-fase” waar de markt zich momenteel in bevindt, gezien moet worden als een “tweesnijdend zwaard”.

Hij gelooft dat de regulering van de industrie, ook al beïnvloedt het nu de neerwaartse spiraal van BTC, uiteindelijk tot haar opleving zou leiden.

“De onzekerheid die er rond deze markt heerst, doet het alleen maar nog verder dalen omdat mensen niet weten waar de prijs zal eindigen”, zei Rabaglia. Maar dezelfde factor die de onzekerheid teweegbracht, zal ook tot de herleving van de cryptomarkt leiden:

Zodra we daadwerkelijk de regulering tot stand gebracht hebben, zullen de professionele en traditionele spelers die de markt betreden steun krijgen van de toezichthouders.

Meer bulls

Octagon Strategy is niet de enige firma die, ondanks de prijsdaling, bullish is op Bitcoin; Arthur Hayes, CEO van BitMEX, gelooft ook dat de huidige daling snel ten einde zal komen.

Hayes zei onlangs dat hij er vertrouwen in heeft dat Bitcoin nieuwe hoogterecords kan bereiken, ondanks de daling van afgelopen maand. Hij verklaarde dat het alleen typerend is dat “iets dat in een jaar oploopt tot $ 20.000 een correctie tot ongeveer $6.000 kan hebben”. Hayes deelt een soortgelijk sentiment met Rabaglia, omdat hij gelooft dat de markt “één positieve regelgevende beslissing verwijderd is, wellicht een ETF goedgekeurd door de SEC, om tegen het einde van het jaar door $20.000 te breken en zelfs richting de $50.000 te klimmen”.

CEO van Octagon Strategy, Dave Chapman, die de rally van BTC in het vierde kwartaal van vorig jaar voorspelde, adviseerde eigenaren van cryptocurrencies te ontspannen en vertrouwen te hebben, ondanks de koersschommelingen. Chapman zei dat BTC in 2018 zelfs $100.000 zou kunnen bereiken en raadde eigenaars aan niet in paniek te raken omdat “niemand het kan stoppen”.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...