Roy van Krieken Roy van Krieken
13/05/2022 18:35 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/05/2022 18:35

Rich Dad, Poor Dad schrijver: “Tijdens crashes word je rijk”

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Rich Dad, Poor Dad schrijver: “Tijdens crashes word je rijk”

Foto: makasana photo/Shutterstock

Het sentiment in de crypto markt is op dit moment niet bepaald om over naar huis te schrijven. Bitcoin (BTC) zakte gisteren behoorlijk, tot onder de $30.000, en veel investeerders waren in paniek. De schrijver van het razendpopulaire boek Rich Dad, Poor Dad, Robert Kiyosaki, deelde echter wat wijze woorden voor investeerders die het mogelijk somber inzien vandaag de dag.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Robert Kiyosaki.

De legendarische investeerder en schrijver liet op Twitter weten dat hij zich niet zo’n zorgen maakt op dit moment. Volgens hem bestaat er wel een goede kans dat de bitcoin koers in de nabije toekomst nog wat zal zakken. Hij gaat pas bijkopen rond de $20.000 en sluit niet uit dat bitcoin tot de $17.000 zou kunnen dalen.

Zodra er voor Kiyosaki bevestiging is dat de bodem is bereikt, gaat hij grootschalig bitcoin in slaan. Volgens hem is dat namelijk het moment dat je echt rijk kan worden. Niet tijdens een bullmarkt, maar juist tijdens een crash.

“BITCOIN CRASHT. Geweldig nieuws. Zoals gezegd in eerdere Tweets wacht ik op Bitcoin die crasht naar 20k. Zal dan wachten op de test van de bodem die $17k zou kunnen zijn. Zodra ik weet dat de bodem is bereikt, ga ik weer verder. Crashes zijn de beste tijden om rijk te worden.”

Kiyosaki verwacht dat bitcoin na het neerzetten van een bodem rond de $20.000 weer serieus zal gaan stijgen. Hij benoemde dit al enkele maanden geleden. In januari van dit jaar gaf hij al aan dat hij rond de $20.000 pas weer bereid was om te kopen.

Bitcoin gaat winnen

Op de lange termijn verwacht Kiyosaki dat bitcoin zonder enige twijfel zal zegevieren. Dit komt volgens hem door het feit dat de Verenigde Staten wordt geleid door “onbenullen”, Deze onbenullen zijn president Joe Biden, Minister Janet Yellen en voorzitter van de FED, Jerome Powell, aldus Robert Kiyosaki.

Kiyosaki stelt hij dat hij totaal geen vertrouwen heeft in deze mensen. Waar hij daarentegen wel vertrouwen in heeft is bitcoin. Om die reden roept hij al langer zijn volgers op om bitcoin te kopen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie