Home Nieuws Bitcoin nieuws Steve Wozniak: Bitcoin en blockchain zullen binnen tien jaar volledig potentieel bereiken

Steve Wozniak: Bitcoin en blockchain zullen binnen tien jaar volledig potentieel bereiken

- Advertentie -

Apple’s medeoprichter Steve “Woz” Wozniak heeft positief gereageerd op cryptocurrencies en blockchain-technologie in zijn openingstoespraak op het WeAreDevelopers World Congress 2018 in Wenen.

Volgens het rapport van Cointelegraph op woensdag 16 mei beschouwt Wozniak blockchain als een “geweldig idee”. Verder zei hij:

Blockchain is de volgende grote IT-revolutie die op het punt staat te gebeuren.

Wozniak legde zijn positieve kijk op blockchain uit door het feit dat er op een aantal gebieden veel nuttige toepassingen voor de technologie zijn.

De blockchain en cryptocurrencies zullen hun volledige potentieel binnen tien jaar bereiken, volgens Wozniak. De mede-oprichter van Apple haalde ook de CEO van Twitter, Jack Dorsey, aan die in maart gezegd had dat Bitcoin ‘s werelds ‘enige currency’ zal worden.

Dit is niet de eerste keer dan Steve Wozniak zich positief uitliet over cryptocurrencies en blockchain; tijdens de ‘Money 20/20” conferentie in Las Vegas, oktober vorig jaar, zei hij dat Bitcoin beter is dan goud en de Amerikaanse dollar.

Volgens Wozniak is het grote voordeel van Bitcoin dat er maar een beperkt aantal coins is, terwijl fiatgeld zoals de dollar of euro, gemakkelijk bijgedrukt kan worden door de banken.

Desalniettemin verkocht Wozniak al zijn bitcoins op één na, zoals hij zei op de WeAreDevelopers conferentie in Wenen, omdat hij “geen belegger wil worden die constant de prijzen in de gaten moet houden.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.867,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.595,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.633,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.658,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.709,40 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...