Timo Bult Timo Bult
23/02/2020 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/02/2020 15:45

The Simpsons legt in promo voor nieuwe aflevering uit wat bitcoin (BTC) en blockchain zijn

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
The Simpsons legt in promo voor nieuwe aflevering uit wat bitcoin (BTC) en blockchain zijn

De wereldberoemde animatieserie The Simpsons geeft in een promo uitleg over cryptocurrency en bitcoin (BTC). De crypto-gemeenschap reageert positief op de promo, het zou namelijk de massa-adoptie van cryptocurrency een duwtje in de rug kunnen geven.
In de promo voor de 13e aflevering van seizoen 31 legt de Simpsons-versie van acteur Jim Parsons, bekend van de serie The Big Bang Theory, uit hoe cryptocurrency, blockchain en bitcoin werken.
In het fragment wordt uitgelegd dat blockchain-technologie een belangrijk onderdeel is van Bitcoin. Daarnaast wordt uitgelegd hoe een blockchain tot stand komt. Ondanks het feit dat de uitleg misschien niet helemaal accuraat is, is het een positieve ontwikkeling.
Alleen al in de Verenigde Staten trekt The Simpsons namelijk miljoenen kijkers. De animatieserie wordt daarnaast in meer dan 200 landen wereldwijd uitgezonden. Kortom, een grote groep mensen komt met het fragment in aanraking met de opkomende technologie, wat de adoptie ten goede kan komen!
Benieuwd naar de uitleg van The Simpsons? Bekijk dan hieronder het fragment:

Of bitcoin massa-adoptie zal gaan zien wacht iedereen met smart af. JPMorgan Chase, de grote Amerikaanse investeringsbank, ziet in ieder geval positieve ontwikkelingen omtrent blockchain-technologie. Daarnaast noemt de bank 2019 “het jaar van de opkomt van het digitale geld.
Afgelopen nacht kon de bitcoin koers uitbreken boven de $9.800. Dit leidde tot een stijging maar het handelsvolume bleef achter. Hierdoor is het onzeker of de uitbraak door kan zetten.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie