Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Uitspraken Trump positief voor Bitcoin (BTC), aldus CEO Coinbase en Tom Lee

De recente tweets van de Amerikaanse president Donald Trump hebben heel wat losgemaakt, blijkt uit verschillende tweets en berichten die de afgelopen dagen verschenen. Ook de CEO van de grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase liet van zich horen.

President Trump gaf in een reeks tweets aan “geen fan” te zijn “van bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen.” Een groot aantal deskundigen en analisten haalden de uitspraken van Trump vervolgens onderuit door bijvoorbeeld de Amerikaanse dollar te vergelijken met bitcoin (BTC).

- Advertentie -

Ook de CEO van Coinbase, Brian Armstrong, liet van zich horen. Hij schreef het volgende in een tweet:

Achievement unlocked! Ik droomde jaren geleden al van een zittende Amerikaanse president die zou reageren op het groeiende gebruik van cryptocurrency. “Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan gaan ze het gevecht met je aan, dan win je.” We zijn net bij stap 3 aangekomen.

Ook hoofd van onderzoek bij Fundstrat Global Advisors, Tom Lee, liet tijdens een interview met Yahoo Finance weten dat de tweets van Trump positief zijn. Volgens hem resulteren dergelijke tweets dat “iedereen geforceerd wordt om na te denken wat [cryptocurrency] precies betekent”.

In datzelfde interview deed Lee ten slotte nog een prijsvoorspelling. Volgens hem kunnen we in 2019 de all-time high (ATH) van dit moment gebroken gaan zien worden:

Bitcoin handelt nu op een niveau dat het slechts 3% in zijn bestaan gehad heeft. Als je teruggaat naar elke mijlpaal die bitcoin heeft bereikt, is de cryptocurrency vervolgens in de volgende vier maanden ergens tussen de 200% en 400% gestegen, dus ik denk dat als dat deze keer ook gaat gebeuren, dit betekent dat bitcoin ergens in het vierde kwartaal $20.000 tot $40.000 waard kan zijn.

Heb je net de gloednieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.372,09 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.372,09 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...