willy_woo_bitcoin_BTC_marktkapitalisatie_tegen_2025_1_biljoen_dollar

Willy Woo: “Bitcoin (BTC) marktkapitalisatie tegen 2025 $1 biljoen”

Vaak wordt bitcoin (BTC) ook wel het “digitale goud” genoemd. Het is een activa dat aan niets verbonden is en vaak wordt gebruikt als oppotmiddel in economisch instabiele tijden. Volgens de bekende analist Willy Woo kan bitcoin op den duur zelfs groter worden dan goud zelf, een ander en bekender oppotmiddel.

Dit zei Woo op 4 juli tijdens de Coinist Podcast. Woo voorspelde in 2013 al dat bitcoin tegen 2025 een marktkapitalisatie van $1 biljoen zal hebben. Tijdens de podcast benadrukte hij dat deze verwachting nog steeds staat. Woo baseert zijn verwachtingen op de cycli die de bitcoin-koers vormt.

Volgens Woo zal bitcoin, mits de koers deze cycli blijft volgen, na de cyclus van 2025 groter worden dan goud zelf. Tijdens de podcast zei Woo:

Ik denk dat deze cyclus ons voorbij de biljoen dollar zal brengen, en dan zal de volgende cyclus de cyclus zijn die bitcoins marktkapitalisatie groter dan die van goud maakt,

Advertentie

Voor Woo is het groter worden dan goud echter niet het belangrijkste doel. Voor hem is bitcoin namelijk de “digitale valuta van het internet”. Hij concludeerde met:

Bankiers zeggen dat het een bubbel is, technologen noemen het een verstoring; geschiedenisstudenten zouden het de opkomst van het digitale tijdperk noemen,

Het blijft altijd afwachten of dergelijke voorspellingen uit gaan komen. Toch blijft het, gezien de recente koersbewegingen, zeker mogelijk dat bitcoin zijn piek nog lang niet bereikt heeft. Beleggers blijven het daarom als een belangrijk investeringsvehikel zien in economisch instabiele tijden als gevolg van bijvoorbeeld de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China.

Heb je zondag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.385,89 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€6.323,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€6.347,11 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.383,51 Kopen
4
4
Anycoin Direct
Reviewed
€6.386,79 Kopen
5
5
Bitonic
Reviewed
€6.395,89 Kopen
Laatste nieuws