Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Winklevoss tweeling: “vergeet goud, investeer in bitcoin (BTC), halving zal groot zijn”

De Winklevoss tweeling, oprichters van de Gemini cryptocurrency-exchange en bekend van de Facebook rechtszaak, zeggen dat de aankomende halving “groot” zal zijn voor de koers van bitcoin (BTC) en dat het tijd is om erin te investeren.

Dat zeggen de broers tijdens de Crypto Finance Conference (CFC) in Zwitserland op 15 januari. Billy Bambrough, een bijdrager van financieel persbureau Forbes, deed verslag van de conferentie op Twitter.

- Advertentie -

Als je goud bezit, begin dan met het opbouwen van bitcoin-reserves. We denken dat bitcoin goud zal ontwrichten. Zodra figuren als Elon Musk of Jeff Bezos beginnen met het delven van goud op asteroïden, wat binnen 25 jaar zal zijn, zal de waarde van goud veranderen.

Aldus Tyler Winklevoss. Michael Sonnenshein, directeur van digitale valutabeheerder Grayscale Investments, is het met de Winklevii eens en zegt tijdens de conferentie het volgende:

Hoewel goud en bitcoin veel kenmerken delen, overtreft bitcoin goud omdat het deelbaarder is, draagbaarder en groter nut heeft. Bitcoin is digitaal goud en vooruitstrevende beleggers moeten letten op de verschuiving van verouderde ideeën dat goud als oppotmiddel in hun portefeuilles dient.

In mei dit jaar vindt de volgende halving van bitcoin plaats. De beloning van bitcoin-mining wordt dan gehalveerd en de verwachting is dat het een positieve impact op de prijs zal hebben. Niet iedereen gelooft dat, sommige mensen zijn overtuigd dat de halving inmiddels al in de prijs is gecalculeerd. Dat geldt niet voor Cameron Winkevoss, die het volgende zegt:

De halvering in mei zal groot zijn voor bitcoin. Het is zelden ingeprijsd.

Verder meldt de tweeling dat de Verenigde Staten tot nu toe langzaam zijn geweest als het gaat om ontwikkelingen in de cryptocurency markt:

De VS is traag geweest. China zal waarschijnlijk als eerst een stablecoin uitbrengen. Dit zou de eerste keer kunnen zijn in de moderne tijd dat de VS niet de eerste is met dit soort dingen.

De Winklevoss tweeling meldt dat zij graag naar China willen uitbreiden, maar dat het nog onduidelijk is wanneer dat zou zijn. Momenteel richten ze zich op het brengen van hun Gemini exchange naar Europa. Ze zijn inmiddels in gesprek met de financiële toezichthouder van het Verenigd Koninkrijk; de Financial Conduct Authority (FCA).

Afgelopen week kondigde de Winklevoss tweeling aan dat zij een verzekeringsbedrijf hebben opgezet voor cryptocurrencies. Het bedrijf heet Nakamoto, vernoemd naar de pseudoniem van de oorspronkelijke bedenker van bitcoin. Het is onderdeel van Gemini Costody, de bewaardienst van de exchange, en zou tot $200 miljoen dekking bieden, een recordbedrag in de industrie.

Gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!abonneren_youtube

Met onze analisten en het team van Crypto Insiders meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!telegram180

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.067,74 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.067,74 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...