Roy van Krieken Roy van Krieken
22/11/2023 20:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/11/2023 16:04

Zo ontvang je net als duizenden Nederlanders gratis goud met crypto 

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
goud-bitcoin-crypto-goldrepublic

Foto: Shutterstock/ijp2726

Nu de crypto markt weer opleeft kijken investeerders weer vol optimisme naar munten zoals bitcoin, Ripple en Solana. Nederlands grootste goudplatform kijkt mee en doet alle Nederlandse crypto houders een aanbod: kijk verder dan alleen bitcoin, bij ons krijg je daarom nu €60,- aan goud helemaal gratis.

Een van die lessen kan het spreiden van je risico zijn. Recente trends tonen aan dat investeerders die actief zijn in cryptocurrencies, nu ook kansen verkennen om hun bezittingen uit te breiden met goud.

Nederlands platform nodigt crypto handelaren uit

Dit proces begint met het maken van een strategische keuze: het diversifiëren van investeringen door niet alleen in crypto, maar ook in aandelen of edelmetalen te beleggen. Deze diversificatie biedt niet een balans in de portefeuille, waardoor toekomstige tegenslagen veel makkelijker opgevangen kunnen worden. Daalt crypto, maar stijgt goud bijvoorbeeld door? Dan is de daling minder pijnlijk.

De historische waarde en het vermogen van goud om de tand des tijds te doorstaan staat haaks op de relatieve nieuwheid en onvoorspelbaarheid van crypto. Door een deel van hun portfolio in goud te investeren, kunnen crypto-beleggers hun risico’s spreiden en zichzelf beschermen tegen de onvermijdelijke en vervelende schommelingen van de crypto markt.

Dat de bitcoin koers eindelijk weer mooie stijgingen laat zien geeft geen garantie voor de toekomst. Het positieve sentiment kan zomaar ineens weer omdraaien, en dan kun je met enkel crypto in je portfolio rake klappen vangen. Dat terwijl mensen met goud in het bezit veel minder hard geraakt worden.

En dat natuurlijk niet alleen, want goud is zelf ook prima in staat om een leuk rendement te bezorgen aan investeerders. Zeker nu, op het moment dat het economisch in de wereld wat minder gaat en er veel geopolitieke spanning spelen. Dat blijkt wel uit de goudkoers, die op dit moment behoorlijk hoog staat.

Gratis goud

Een unieke kans om gratis in goud te investeren wordt nu geboden door GoldRepublic. Het Nederlandse platform biedt elke cryptohouder een gram goud ter waarde van 60 euro gratis.

Je kunt deze gratis gram goud al in ontvangst nemen door een account bij GoldRepublic aan te maken en minimaal 100 euro aan goud, zilver of platina goud aan te schaffen. Dit kan de eerste stap zijn naar een meer gebalanceerde en potentieel winstgevende beleggingsstrategie.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie