Kevin Schijven Kevin Schijven
11/03/2021 19:28 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/03/2021 19:28

Zoon van Bitcoin (BTC) criticus Peter Schiff gaat all-in op bitcoin

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Zoon van Bitcoin (BTC) criticus Peter Schiff gaat all-in op bitcoin

In een ironische wending heeft de zoon van de bekende bitcoin (BTC) criticus Peter Schiff alles ingezet op bitcoin. Spencer Schiff heeft zijn gehele portefeuille omgezet in de cryptocurrency, meldt zijn vader 10 maart op Twitter:

“Mijn zoon Spencer Schiff ging all-in op Bitcoin bij de vorige daling onder $50.000. 100% van zijn portefeuille zit nu in Bitcoin. Hij verkocht de laatste van zijn zilveraandelen om het geld op te halen. Als mijn eigen zoon zo gehersenspoeld is, stel je dan eens voor hoe kwetsbaar de meeste kinderen zijn.”

De bitcoin community reageert natuurlijk met veel enthousiasme over de ironie. Anthony ‘Pomp’ Pompliano, een bekend figuur in de crypto-industrie, zegt dat in ieder geval iemand nu in de Schiff familie zijn vermogen dit jaar zal zien groeien.

Schiff zegt dat hij zijn zoon zou moeten onterven om te voorkomen dat hij zijn zuurverdiende geld aan bitcoin verspild, al zal de goudvoorstander dat waarschijnlijk niet al te serieus bedoelen. Of wellicht is het allemaal een spelletje, zo had onlangs iemand een algoritme gemaakt die bitcoin koopt elke keer als Schiff over bitcoin tweet en na 72 uur weer verkoopt. Sinds mei zou de robot 203 transacties hebben uitgevoerd met een jaarlijks rendement van maar liefst ongeveer 1000%!

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie