Blockchain smartphone HTC Exodus 1 ondersteunt token swaps door Kyber Network integratie

Eergisteren berichtten we al over de HTC Exodus 1s die de smartphone fabrikant van plan is in het derde kwartaal van dit jaar te lanceren, maar nu is er ook een update over de Exodus 1. HTC kondigde namelijk vandaag aan dat het Kyber Networks liquidity protocol heeft geïntegreerd in de Zion Vault op de Exodus 1. De Zion Vault is de wallet op de smartphone waarmee je cryptocurrency-transacties kan uitvoeren en je digitale valuta kan beheren.

Met de integratie van het liquidity protocol wordt het mogelijk om zogeheten token swaps direct vanaf de smartphone te doen. Zo kunnen gebruikers direct swappen tussen ERC-20 tokens zoals Basic Attention Token (BAT), waardoor het niet noodzakelijk is om van een cryptocurrency exchange gebruik te maken. Volgens Phil Chen, Decentralized Chief Officer bij HTC, spelen snelle en veilige crypto-to-crypto transacties met mobiele applicaties een sleutelrol in het stroomlijnen van de gebruikerservaring:

De mogelijkheid om ‘on chain’ ERC-20 tokens te swappen in de Zion Vault, zonder hier cryptocurrency exchanges voor nodig te hebben, is de volgende stap in het realiseren van meer controle voor de gebruiker en het maximaliseren van veiligheid en privacy. Iets wat naadloos aansluit op de missie van de EXODUS.

Advertentie

CEO Kyber Network, Loi Luu, liet in september vorig jaar aan CoinDesk weten dat het bedrijf beoogt meer use-cases voor ERC-20 tokens te realiseren, zodat de tokens kunnen worden gebruikt voor onder andere betalingen, investeringen en leningen. Het protocol van Kyber kan in elke applicatie worden geïntegreerd, zoals wallets, websites en gedecentraliseerde applicaties (dApps).

Later dit jaar brengt HTC de Exodus 1s op de markt, die nog meer features met zich mee brengt. Paradepaardje van de gunstig geprijsde smartphone wordt de mogelijkheid om als volwaardig bitcoin node te fungeren voor de bitcoin blockchain.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te bekijken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.619,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.611,22 Kopen
2
2
Bitonic
Reviewed
€6.652,52 Kopen
3
3
SATOS
Reviewed
€6.667,48 Kopen
4
4
Litebit
Reviewed
€6.672,05 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.683,81 Kopen
Laatste nieuws