Wessel Kersting Wessel Kersting
17/06/2022 05:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/06/2022 05:06

Ledger Lanceert Handel in Cardano

cardano-ada-logo
Cardano nieuws

Foto: Quinten Jacobs / Shutterstock.com

Cryptocurrency hardware wallet ontwikkelaar Ledger heeft onlangs laten weten dat zij nu ook Cardano (ADA) ondersteunen. Hierdoor kunnen gebruikers zowel ADA kopen, versturen en ontvangen allemaal via hun Ledger Live applicatie. Doordat Ledger nu ook ADA aanbiedt, kunnen ze nu zeggen dat ze de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktwaarde aanbieden.

Dat Ledger nu ook ADA ondersteund, werd binnen de Cardano community erg gewaardeerd. Er was ook veel hype rondom de lancering van deze functionaliteit.

In een aankondiging liet Ledger weten dat Cardano functionaliteiten vanaf nu beschikbaar zijn op de desktop versie van Ledger Live. De mobiele ondersteuning moet nog even uitgesteld worden maar komt er ook snel aan.

Gebruikers kunnen dus gemakkelijk via hun Ledger apparaten bij hun ADA. Gebruikers hoeven slechts een ADA account aan te maken, een extra wallet is niet nodig. Ook kunnen zij via deze weg direct hun ADA kopen.

Moeilijke tijden voor cardano-bezitters: ruime meerderheid op verlies
  • cardano-ada-logo
    Cardano nieuws

Ontwikkelingen rondom Cardano

Cardano is over de afgelopen tijd erg goed bezig. Haar netwerk is ook hard aan het groeien. Onlangs zagen we dat het netwerk een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. Het netwerk telt nu 1,2 miljoen delegators, ofwel investeerders die hun ADA vastzetten. Daarnaast zijn er ondertussen al meer dan 1.000 projecten op Cardano gebouwd.

Daarnaast wordt er ook nog hard gewerkt aan de nieuwe Vasil hard fork, die verbetering zou moeten leveren aan de schaalbaarheid van het netwerk. De community van Cardano heeft mede door de lancering van de Vasil hard fork deze maand een koers voorspeld van $1 voor ADA.

Of dit daadwerkelijk nog gaat gebeuren, en of de Vasil update degelijk effect heeft op de koers van de coin is nog onduidelijk. Wel zagen we dat ADA beter presteerde dan XRP de afgelopen weken. Om deze reden wist ADA ook XRP in te halen op de ranglijst. Het wordt dus nog interessante periode voor ADA.

Advertentie

Premium omgeving Crypto Insiders en Cardano (ADA)

Vind jij Cardano een interessant project? In de Premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Cardano hier regelmatig ter sprake. Hier zullen we leden ook op de hoogte houden van ontwikkelingen rondom Cardano en staan er verschillende ADA analyses voor je klaar. Probeer de eerste 30 dagen gratis en neem een kijkje!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie