Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

CEO exchange Binance ziet “race naar crypto-adoptie” bij institutionele beleggers

Volgens de CEO van cryptocurrency exchange Binance, Changpeng Zhao, is er op dit moment een “race naar crypto-adoptie” gaande. Volgens hem zouden institutionele beleggers steeds meer interesse tonen, echter zijn er nog een aantal obstakels die adoptie in de weg liggen. Zhao deed zijn uitspraken tijdens een onlangs verschenen interview met Bloomberg.

Zhao stelt dat de interesse uit de hoek van institutionele beleggers begint aan te trekken. We moet er nog meer helderheid omtrent regelgeving en cryptocurrency komen. Binance helpt landen om dit te kunnen bereiken, aldus Zhao:

We zien absoluut de institutionele belangstelling aantrekken. Ik denk dat de onzekerheid omtrent regelgeving nog steeds van invloed is op sommige landen, maar er is nu zeker een race naar crypto-adoptie gaande. Binance werkt samen met een aantal overheden. We hebben een memorandum of understanding (MoU) ondertekend met de regering van Oekraïne, waarbij we het land adviseren over het ontwikkelen van regelgevingskaders.

- Advertentie -

Zhao zegt dat Binance daarnaast samenwerkt met de overheid van Singapore:

We werken zeer nauw samen met de MAS (de Monetaire Autoriteit van Singapore, een van de regulerende instanties in het Aziatische land. We werken daarnaast samen met een aantal andere regulerende instanties over de hele wereld, dus ik denk dat de situatie zeer snel aan het verbeteren is.

De CEO van een van ’s werelds grootste crypto exchange zei begin deze maand te verwachten dat bitcoin (BTC) naar de $16.000 zal stijgen. Volgens hem zal dit “binnenkort” gebeuren, maar de timing is volgens hem lastig te bepalen.

Binance deed daarnaast onlangs een aantal aankondigingen. Zo wil het 180 fiatvaluta gaan ondersteunen op het handelsplatform en gaat het samen met HTC de HTC Exodus 1: Binance edition uitbrengen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.969,69 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€7.998,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.041,92 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.054,29 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.055,28 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.097,74 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitdenex
Reviewed
€7.969,69 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€7.998,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.041,92 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.054,29 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.055,28 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.097,74 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: Sideways en altcoin run?

Bitcoin is in de afgelopen weken flink gedaald, als we kijken naar het marktvolume. We zijn vanaf de week van 1 juni naar vorige...