Roy van Krieken Roy van Krieken
03/09/2022 11:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/09/2022 11:10

Crypto Insiders en Bitvavo geven 6 kaarten weg voor Nederland – België

Nieuws

Een tijdje terug sloot de grootste Nederlandse crypto exchange, Bitvavo, een samenwerking met de KNVB. Zij gaan samen aan de slag om te kijken hoe blockchain technologie voordelen kan bieden aan het Nederlandse voetbal. Om deze samenwerking te vieren geven Bitvavo en Crypto Insiders ook kaarten weg voor de Nationsleague wedstrijd Nederland – België op zondag 25 september. Kaarten winnen is heel simpel! Meld je hier aan voor deze unieke giveaway.

Tether zet nieuwe koers: grote stappen buiten stablecoins

Bitvavo giveaway

Dat het voetbal van vaderlandse bodem samenkomt met de crypto industrie mag natuurlijk gevierd worden. Daarom is er een ludieke giveaway bedacht die uiteraard ook in het thema van voetbal staat. Een tijdje terug werden er al kaarten weggeven voor de wedstrijd Nederland – Polen. Dit keer zullen we kaarten weggeven voor de topper Nederland – België.

De komende periode mag Crypto Insiders names Bitvavo maar liefst 6 kaarten voor deze wedstrijd weggeven. Daarnaast zullen er ook nog eens 6 gesigneerde voetbalshirts van je favoriete voetbalhelden worden weggeven tijdens de giveaway. 

Ben je geïnteresseerd in het gratis bijwonen van een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal of ontvang jij graag een gesigneerd shirt van Oranje? Meld je dan hier aan met je naam en e-mailadres. Wie weet kun jij dan over twee weken onze sterren in actie zien tegen België.

Wat zijn de spelregels?

Meedoen met de giveaway is een fluitje van een cent. Je doet namelijk al aan bovenstaande giveaway-actie mee – voor de wedstrijd Nederland – België dus – als je je vóór zaterdag 17 september 2022 als nieuwe gebruiker aanmeldt bij cryptocurrency exchange Bitvavo en het verificatieproces volledig doorloopt. Een nieuw gebruikersaccount aanmaken kan via deze link! Daarnaast vul je het aanmeldformulier natuurlijk in.

Als je al een actieve gebruiker van Bitvavo bent kun je meedoen door in de komende twee weken minimaal €50,- aan cryptocurrency te verhandelen. Met de winnaars voor de wedstrijd Nederland – België wordt op 21 september juni 2022 door ons contact opgenomen.

Vergeet ook niet om je hier aan te melden met je naam en e-mailadres, zodat wij contact met je op kunnen nemen als je hebt gewonnen! 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie