Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
23/11/2021 19:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/11/2021 19:05

Crypto Insiders zoekt nieuw talent op de redactie!

Nieuws
crypto_insiders_zoekt_nieuw_talent_op_de_redactie

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

De redactie van Crypto Insiders is op zoek naar nieuw schrijftalent! Ben je goed op de hoogte van wat er speelt in de crypto-markt, op het gebied van blockchain-technologie en aanverwante zaken? Ben je daarnaast onderzoekend, kritisch, een kei in communiceren en werk je graag flexibel? Stuur ons dan een e-mail naar [email protected] zodat we kennis kunnen maken.

Crypto ontbijt: BTC halving hype, ETF uitstroom & Worldcoin op Ethereum

Wie ben jij?

Jouw hart klopt sneller door alles wat met crypto te maken heeft en je volgt de bitcoin koers op de voet. Ondergaat een crypto-project een belangrijke update? Jij kan er over meepraten. Je weet wat NFT’s, IEO’s en market caps zijn, en kom je een nieuwe term tegen dan kan je niet wachten om hier meer over te lezen. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, speculeer en discussieer je met gedegen onderbouwing, heb je een flinke dosis (internet)humor en natuurlijk een oneindige passie voor crypto.

Advertentie

Wie zijn wij?

Crypto Insiders is het grootste en hardst groeiende Nederlandse nieuwsplatform in crypto-land met een enorme dosis ambitie. Op onze redactie bieden we je een plek in de kern van ons bedrijf. Hierdoor kan je veel betekenen, maar ook meekijken op andere afdelingen, jezelf ontwikkelen en je creatieve ei kwijt. En het schrijven? Dat doe je wanneer jou het uitkomt, met flexibele uren.

Bouwen aan Crypto Insiders doen we met z’n allen en daarmee is jouw input waardevol! Heb jij dus als onderdeel van ons team een briljant idee dat de organisatie verder helpt? Dan zullen we je daar zo goed als mogelijk is in ondersteunen. Groei met ons mee in deze razend interessante industrie en blijf bezig met wat je écht interesseert!

Ben jij wie wij zoeken en kom je graag ons team versterken? Neem dan contact met ons op per mail via [email protected].

 

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie