Cryptocurrency markt ziet nog eens $4 miljard verdampen

1

In de afgelopen 24 uur heeft de cryptocurrency markt nog eens $4 miljard zien verdampen, waarmee de waarde op moment van schrijven volgens CoinMarketCap $181 miljard bedraagt.

Afgelopen donderdag, op 15 november, maakte de crypto markt de grootste 24-uurs correctie mee van dit jaar toen de markt maar liefst $27 miljard dollar verloor. De twee daarop volgende dagen bleef de markt bloeden

De gecombineerde  waarde van Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Cash SC (BCHSV) en Bitcoin Cash ABC (BCHABC) is met 7% gedaald. Als gevolg van de hard fork is de originele Bitcoin Cash variant, BHABC zelfs 15% aan beurswaarde verloren.

In een nieuwsbericht van gisteren 16 november liet CCN weten dat Crypto Rand, een technisch analist en cryptocurrency trader, de kans op een bodem voor Bitcoin (BTC) in de $4.800-$5.000 regio ziet toenemen. Crypto Rand is namelijk van mening dat de huidige technische indicatoren geen bodem aangeven. Ook een andere vooraanstaand analist, Crypto Dog, acht de kans groot dat BTC een bodem vindt rond de $4.800. Ondanks zowel grote als kleine altcoins minder correlatie hebben laten zien met de de prijs van BTC is de verwachting nog steeds dat de daling van BTC naar $4.800 zal resulteren in een dramatische daling voor altcoins.

bitcoin_cash_daalt_cryptocurrency_markt_verliest_nog_eens_4_miljard_dollar_grafiek

Op het moment schommelt het dagelijks handelsvolume van BTC zo rond de $5 miljard. In vergelijking, Stellar (XLM), Bitcoin Cash (BCH) en Ripple (XRP) laten volumes zien tussen de $100 miljoen en $800 miljoen. Als BTC blijft kampen met een gebrek aan momentum en flinke verkoopdruk, dan is de verwachting dat de cryptocurrencies met een lager volume ook klappen zullen vangen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws