Home Nieuws eBay bevestigt uitgelekte foto's, maar het is niet wat het lijkt

eBay bevestigt uitgelekte foto’s, maar het is niet wat het lijkt

eBay heeft voor het eerst sinds het uitlekken van een paar interessante foto’s gereageerd. Tijdens het Consensus 2019 evenement ging een woordvoerder van de e-commerce-reus kort in op de geruchten. En helaas, het is niet wat we hoopten.

- Advertentie -

Op de foto’s zijn een paar reclameborden van eBay te zien waarop staat “Virtuele valuta, het gebeurt op eBay”. Dankzij deze foto’s ontstonden er al snel de geruchten dat eBay op het punt stond om aan te kondigen dat het cryptocurrencies zal gaan accepteren op het platform.

Mocht dit inderdaad het geval zijn geweest, dan zou dit bijzonder groot nieuws zijn geweest voor de algehele cryptocurrency-sector. Met ruim 179 miljoen bezoekers zou dit de massa-adoptie van cryptocurrencies namelijk een flinke zet in de rug hebben gegeven.

Tijdens het Consensus 2019 evenement ging een woordvoerder van eBay in op de speculaties:

De advertentie verwijst naar het feit dat eBay verschillende virtuele valuta-gerelateerde items te koop aanbiedt op het platform, zoals mining-apparatuur. Cryptocurrency wordt niet geaccepteerd als betaalmethode op het eBay-platform en maakt ook geen deel uit van onze betalingsstrategie. We zijn momenteel niet in staat om meer over dit onderwerp te vertellen. Als er in de toekomst iets verandert, laten we het iedereen uiteraard weten. Ik weet dat veel mensen erg enthousiast zijn over het betalen met crypto, het staat helaas niet op onze routekaart.

Helaas doelen de reclameborden dus op de aan crypto-gerelateerde producten, zoals mining-apparatuur, die op eBay gekocht kunnen worden. Toch kondigden een aantal grote bedrijven zoals Whole Foods Market en Barnes & Noble tijdens Consensus 2019 aan dat zij mee gaan werken aan een nieuwe applicatie genaamd Spedn. Met de app kunnen klanten met cryptocurrency betalen via het Flexa-netwerk. Daarmee krijgt de massa-adoptie alsnog een klein zetje in de rug.

Heb je afgelopen maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hierom deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.177,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.242,14 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.246,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.252,80 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.