Kevin Schijven Kevin Schijven
31/01/2022 11:10 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/01/2022 11:10

Ethereum koers samen met meeste altcoins weer in de min

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Ethereum koers samen met meeste altcoins weer in de min

Foto: Hi my name is Jacco/Shutterstock

De bitcoin (BTC) koers zakte afgelopen nacht weer iets, en vervolgens daalden de meeste altcoins weer een stukje harder. Januari was een zeer slechte maand voor de cryptocurrency-markt en zelfs op de laatste dag van de maand zien we koersen wederom rood kleuren. De totale marktkapitalisatie van alle crypto daalt met 3% naar $1,76 biljoen. Toch is er veel hoop dat februari positiever uit kan pakken, dat was historisch gezien ook meestal het geval.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Ethereum en top 10 altcoins

Ethereum (ETH) verloor gisteren grip op de $2.600 en kelderde gedurende nacht van $2/620 naar $2.500. Toch kon ether hier support vinden en begint vanochtend weer langzamerhand te stijgen. Desondanks staat de koers 3% in de min ten opzichte van 24 uur geleden.

Binance coin (BNB) was al iets aan het dalen in het weekend en dat zette door. BNB staat 3,5% in de min maar lijkt vanochtend stand te houden boven $370. Cardano (ADA) staat 5% en de min en probeert momenteel boven $1,02 stand te houden.

Solana (SOL) zakt echter met 5% en komt weer uit bij $90. Ripple (XRP) daalt met 4,7% naar $0,59. Polkadot daalt zelfs 6% en Terra (LUNA) maar liefst 8%. Ook de beide meme tokens, dogecoin (DOGE) en shiba inu (SHIB), veliezen zo’n 5% van hun waarde en avalanche (AVAX) daalde in de afgelopen 24 uur met 6%.

Advertentie

Top 100 hardste dalers en stijgers

Onder de top 100 vinden we een reeks crypto die nog iets dieper in het rood vanochtend staan. Zo dalen vechain (VET), pocket network (POKT), flow (FLOW), filecoin (FIL), elrond (EGLD), polygon (MATIC), internet computer (ICP), uniswap (UNI), oasis network (ROSE), radix (RDX) en quant (QNT) allemaal ook met zo’n 6%.

Cosmos (ATOM), dash (DASH), bitcoin cash (BCH), graph (GRT), monero (XMR), loopring (LRC) en thorchain (RUNE) verliezen ongeveer 7% van hun waarde. Convex finance (CVX), harmony (ONE) en gala staan (GALA) staan 8% in de min. Kusama (KSM), theta network (THETA), fantom (FTM) en kadena (KDA) staan meer dan 9% in het rood. Waves (WAVES) is in de top 100 vandaag de grootste verliezer en staat 10,5% in de min ten opzichte van 24 uur geleden.

Daartegenover zien we nauwelijks koersen in de top 100 vandaag groen kleuren. Decentraland (MANA), huobi token (HT) en synthetix (SNX) staan iets meer dan 1% in de plus. Theta fuel (TFUEL), arweave (AR) en maker (MKR) kunnen met 3% stijgen. De hardste stijger vandaag in de top 100 is celsius network (CEL). De CEL koers staat 6,5% in de plus en komt en op het moment van schrijven op $2,61 uit.

https://twitter.com/Mashinsky/status/1487851967133147137

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie