Marktupdate: ethereum zakt fors, dogecoin en shiba inu crashen hard

Bitcoin (BTC) maakt vanochtend een flinke crash, maar een groot aantal altcoins vangen nog veel zwaardere klappen. De angst op de markt neemt momenteel in een rap tempo toe en de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies zakt met maar liefst 6,5% naar $1,092 biljoen.

Ethereum daalt met 5,8%

Ethereum (ETH) begon deze week, nadat de koers even boven $2.000 uitkwam, weer sterker te correleren met bitcoin. Gisteren bleef bitcoin echter hangen en begon de ether koers weer voorzichtig te stijgen van $1.850 naar $1.878.

Toen begonnen beide crypto echter flink te dalen. ETH vond afgelopen nacht even support rond $1.825, maar zakte daar vanochtend doorheen. ETH daalde zojuist helemaal naar $1.750 en dipte op meerdere beurzen zelfs naar $1.720. Op het moment van schrijven komt ETH uit op $1.740 en staat daarmee 5,8% in het rood vandaag. Dat is iets minder diep dan bitcoin, maar dat geldt niet voor de meeste andere altcoins.

TRX, BNB, XRP in de min

Tron (TRX) houdt vooralsnog het sterkst stand onder de grootse crypto en haalt daarom polygon (MATIC) weer in qua marktwaarde. Desondanks zakt TRX met 4,8% naar $0,065. Binance coin (BNB) staat al 8,1% in de min vandaag en komt momenteel rond $284 uit. Ripple (XRP) staat 9% in de min en zakt naar $0,342.

SOL, DOT, MATIC, ADA dalen hard

Solana (SOL) staat al 10,9% in de min vandaag en komt op het moment van schrijven uit op $36,4. Polkadot (DOT) zakt met 11,4% naar $7,5. MATIC staat 12% in de min en zakt momenteel onder $0,8. Cardano (ADA) daalt met 12,5% naar $0,472.

SHIB, DOGE, AVAX zakken nog harder

Shiba inu (SHIB) zakt momenteel onder $0,000013, een daling van maar liefst 13,3%. Dogecoin (DOGE) zakt onder $0,07 en staat daarmee al 13,8% in de min vandaag. Avalanche blijft de meest volatiele crypto in de top 10 en daalt vandaag met 14% naar $22,3.

Crypto top 100 hardste dalers en stijgers

In de top 100 ziet het er nog grimmiger uit. Stacks (STX), sandbox (SAND), uniswap (UNI), decentraland (MANA), loopring (LRC), flow (FLOW), zilliqa (ZIL), enjin coin (ENJ), aave (AAVE) tezos (XTZ) en chainlink (LINK) staan allemaal ongeveer 13% in de min vandaag.

Thorchain (RUNE), near (NEAR), internet computer (ICP), theta (THETA), lido (LIDO), graph (GRT), axie infinity (AXS), fantom (FTM) en zcash (ZEC) staan 14% in ‘t rood. Voor ethereum classic (ETC) en apecoin (APE) is dat 15%. Stepn (GMT) en synthetix (SNX) verliezen 16% van hun waarde. Filecoin (FIL) is de grootste verliezer vandaag en staat maar liefst 18% in de min.

Toch is er een enkele uitzondering in de top 100: gnosis (GNO) staat 5% in de plus vandaag.

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Onze hoofdanalist, bekend als AppY, hield onlangs weer een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

 

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie