Roy van Krieken Roy van Krieken
28/05/2022 10:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/05/2022 10:00

Giveaway: Bitvavo en Crypto Insiders geven kaarten weg voor Nederland – Polen

Nieuws
bitvavo_crypto_insiders_KNVB_nederland_polen

Shutterstock / Vlad1988

Het grootste en bekendste crypto handelsplatform van eigen bodem, Bitvavo, werd onlangs de nieuwe partner van het vaderlandse voetbal en de KNVB. Samen gaan zij de mogelijkheden van digitale activa en blockchain technologie onderzoeken voor gebruik in de wereld van het voetbal. Om deze samenwerking te vieren wordt er door Bitvavo en Crypto Insiders een unieke giveaway georganiseerd! Meld je hier direct aan.

Ripple (XRP) breekt cruciale zone en kan vanaf hier met 66% stijgen

Giveaway

Crypto Insiders en Bitvavo werken al enige tijd samen en in het kader daarvan, en natuurlijk de nieuwe kruisbestuiving van het Nederlandse voetbal en de crypto industrie, wordt een leuke giveaway georganiseerd in het thema van voetbal.

Wij mogen de komende periode een aantal kaarten voor voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal weggeven. Daarnaast kunnen gebruikers ook kans maken op een gesigneerd voetbalshirt! De eerste wedstrijd waar kaarten voor weggegeven zullen worden is Nederland Polen op zaterdag 11 juni! In totaal zullen er 6 kaarten en 6 gesigneerde shirts worden weggegeven tijdens deze eerste ronde van de giveaway.

Hierna zullen nog twee vergelijkbare rondes van de giveaway plaatsvinden. Ook voor de wedstrijden Nederland – Wales en Nederland – België zullen wij namelijk een aantal trouwe lezers en Bitvavo gebruikers blij maken. Hierover zul je tegen die tijd kunnen lezen op onze website.

Ben je geïnteresseerd in het gratis bijwonen van een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal of ontvang jij graag een gesigneerd shirt van Oranje? Meld je dan hier aan met je naam en e-mailadres. Wie weet kun jij dan over twee weken onze sterren in actie zien tegen Polen.

Spelregels

Meedoen met de giveaway is een fluitje van een cent. Je doet namelijk al aan bovenstaande giveaway-actie, voor de wedstrijd Nederland – Polen dus, als je je vóór dinsdag 7 juni 2022 als nieuwe gebruiker aanmeldt bij cryptocurrency exchange Bitvavo en het verificatieproces volledig doorloopt. Een nieuw gebruikersaccount aanmaken kan via deze link!

Als je al een actieve gebruiker van Bitvavo bent kun je meedoen door in de komende week minimaal €50,- aan cryptocurrency te verhandelen. Met de winnaars voor de wedstrijd Nederland – Polen wordt op 7 juni 2022 door ons contact opgenomen.

Vergeet ook niet om  je hier aan te melden met je naam en e-mailadres, zodat wij contact met je op kunnen nemen als je hebt gewonnen! 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie